Göteborgs Konserthus Smokie

Evenemanget har ägt rum. Bandet bjuder på nostalgi med kvalitet, där de svenska fansen får höra alla de klassiska hitlåtarna.

Speltid ca: 1 t 45 min ingen paus Scen: Stora Salen Arrangör: KB West
695 kr

Evenemanget har ägt rum

Brittiska popbandet Smokie gillar Sverige, och Sverige gillar Smokie. Efter bejublade turnéer i vårt land de senaste åren har vi nöjet att meddela att favoriterna, som hade sin storhetstid på 1970-talet, besöker Göteborgs Konserthus den 6 maj!

Vi är många som har ljuva minnen till låtar som ”Needles And Pins”, ”Lay Back In The Arms Of Someone”, ”Living Next Door To Alice”, ”Oh Carol” och ”Stumblin’ In” men även en yngre publik tilltalas av och upptäcker Smokies musik. Bandet bjuder på nostalgi med kvalitet, där de svenska fansen får höra alla de klassiska hitlåtarna.

 

Sedan Smokie sist besökte Sverige har tyvärr basisten Terry Uttley gått bort. Han har ersatts av Luke Bullard, son till keyboardisten Martin Bullard. Luke har varit en ersättare för Terry de senaste fyra åren och är därför redan välkänd för många av Smokie-fansen. Martin Bullard och trummisen Steve Pinnell har varit med Smokie sedan 1988. Förra året valde Mike Craft att säga upp sig efter att ha varit sångare i 26 år, och han har ersatts av en mycket god gammal vän till bandet, Pete Lincoln. Pete har varit frontfigur i kända band som Sweet och Sailor, och arbetat med flera stora internationella stjärnor som Sir Cliff Richard, Tina Turner och Shakin Stevens. Mick McConnell spelar gitarr och mandolin, och har gjort det sedan 1996. Detta band gjorde sina första konserter i Helsingborg och Malmö i november 2021, för två fulla hus och en entusiastisk publik. Många anser att bandet aldrig har varit bättre än det är nu.

 

Åldersgräns: 13 år

 

Konserten är flyttad från Råda Rum i Mölnlycke. Alla biljettköpare har fått mailutskick per 15 mars.
För dig som har biljett för det gamla datumet 17 mars i Mölnlycke – Du behöver inte göra någonting. Ny/nya biljetter är skickade till den mailadress du uppgav vid köp. Konserthuset i Göteborg har andra förutsättningar än Råda Rum – likvärdig biljett är skickad till dig.

 

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang