Göteborgs Konserthus ”Snorre – ett Chalmersspex”

Evenemanget har ägt rum. Ett gäng gamla vänner har dammat av sina västar, instrument, saxar och penslar, och skaffat sig grossistrabatt på silvertejp och ståltråd. Kostymer har renoverats, rekvisita har hittats eller återskapats.

Speltid ca: 3 t inkl paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Extern arrangör
300 kr

Evenemanget har ägt rum

Så sitter vi här igen …
… och väntar på att ridån ska gå upp. Chalmersspexet Snorre blinkar i det oväntade ljuset från Stenhammarsalens spotlights. Ett gäng gamla vänner har dammat av sina västar, instrument, saxar och penslar, och skaffat sig grossistrabatt på silvertejp och ståltråd. Kostymer har renoverats, rekvisita har hittats eller återskapats. Förråd har plundrats. Danser har förenklats. Scener har strukits, repliker har glömts. Nya repliker har tillkommit. Böcker har förväxlats. Här och där är det andra ansikten än 1995, men i stort ser det här spexet ut som det gjorde 1995. Som med alla spex är det fortfarande det bästa spex vi upplevt.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter