Styrsö kyrka Styrsö Kammarmusikdagar

Evenemanget har ägt rum. Konserter med Styrsö Kammarsolister, Anna Jobrant och Martin Sturfält den 5-7 augusti i Styrsö kyrka.

Evenemanget har ägt rum

För femtonde året i rad är det dags för Styrsö kammarmusikdagar i Styrsö kyrka i Göteborgs södra skärgård. Festivalen pågår den 5-7 augusti och bjuder på fyra konserter med Styrsö Kammarsolister som kommer att spränga gränser både vad gäller nya klanger och konsertformer.

Årets solister är barocksopranen Anna Jobrant och konsertpianisten Martin Sturfält. Årets festivaltonsättare är Catharina Backman och ett uruppförande av vår tonsättare utlovas under festivaldagarna.

Styrsö Kammarsolister består av professionella musiker från Göteborgs Symfoniker men också tillresta från övriga Sverige. Vi har varje sommar sedan 2002 träffats några dagar på Styrsö för att musicera tillsammans. Under dessa år har ensemblen bjudit på många av de stora kammarmusikverken och också utmanat publiken med mer okänd musik och med uruppföranden.

Till programmet

Medverkande

Anna Jobrant sopran

Martin Sturfält piano

Catharina Backman festivaltonsättare

Styrsö Kammarsolister

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter