Göteborgs Stadsbibliotek Götaplatsen Symfonikerna presenterar säsongen 2018-2019

Evenemanget har ägt rum. Få en unik inblick i det kommande spelåret och dundersuccén GSOplay. På Stadsbiblioteket Götaplatsen, fri entré.

Speltid ca: 1 t ingen paus
Fri entré

Evenemanget har ägt rum

Var med när Göteborgs Symfoniker presenterar kommande säsong på Stadsbiblioteket Götaplatsen! Vi kan utlova en stor nyhet och en unik inblick i Symfonikernas spelår 2018-2019.

Planeringschefen Marco Feklistoff berättar om säsongens musikaliska höjdpunkter och de världsledande dirigenter och solister som valt att arbeta med Göteborgs Symfoniker. Lyssna och njut när våra musiker Paula Gustavsson Apola och Björn Bohlin spelar in våren med vackra solostycken på cello och engelsk horn.

Det blir också en presentation av GSOplay, det digitala konserthuset med ett brett gratisutbud av filmade konserter som når över tre miljoner tittare om året. Producenten Måns Pär Fogelberg berättar om hur det hela började med korta inslag från repetitionerna för att så småningom bli en ”trendsättare on-line” tillsammans med Berlins filharmoniker, enligt facktidskriften Gramophone.

Hur lätt det är att välja konserter med Symfonikernas upplägg ”Paketerat och klart” berättar publikutvecklaren Eva Essvik, som också presenterar ett helt nytt ambassadörsprogram som kommer att sprida Symfonikernas musikglädje till ännu fler publikgrupper.

Varmt välkomna till Stadsbiblioteket Götaplatsen!

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret