Göteborgs Konserthus TEDxGöteborg

Evenemanget har ägt rum. ConneXions innehåller 10 talare och 3 underhållningsakter, redo att inta scenen på TEDs ikoniska röda matta och utmana dina förutfattade meningar.

Speltid ca: 7 t inkl paus Scen: Stora Salen Arrangör: Extern arrangör
599 kr Student 499 kr Early Bird 499 kr

Evenemanget har ägt rum

Välkommen till TEDxGöteborg för en dag fylld av lysande talare, tankevärda ämnen och häpnadsväckande samtal! Den 7 april 2022 är du inbjuden till årets viktigaste händelse: ConneXions!
Föreläsningen kommer att flyttas till Stenhammarsalen, köpta biljetter gäller men det kommer att vara fri placering, dörrarna in till salen öppnas kl. 13.45.

Hur utvecklas förmågan att bygga kontakter i en tid av sociala förändringar, och hur klarar vi som människor av det? En teknologisk värld i konstant förändring, en finanssektor i ständig utveckling och relationer som stöps om är alla en del av att blicka framåt, lära sig mer och anpassa sig. Kan vi vara själva (var vi ens gjorda för det?) och kan vi överleva ett sådant tillstånd under en riktigt lång tid, känslomässigt och fysiskt?

Hur kommer dynamiken mellan anställd och arbetsgivare att förändras i ett föränderligt klimat? Hur kommer arbete, liv, gemenskap och kärlek att existera och utvecklas i en värld i ständig evolution?

Kommer livet någonsin att bli som det var innan eller är det dags att tänka om kring våra omständigheter och för alltid skapa nya ConneXions?

 

Program

13:00 – Doors open!
14:00 – Part 1: Claes Hemberg, David Bryngelsson
15:15 – Break
16:00 – Part 2: Kalle Norwald, Viktoria Walldin, Heidi Hay
17:15 – Break
17:45 – Part 3: Maria Soxbo, Murphy Alex
19:15 – AfterTED

 

ConneXions innehåller 10 talare och 3 underhållningsakter, redo att inta scenen på TEDx ikoniska röda matta och utmana dina förutfattade meningar. Håll utkik och boka din biljett för att vara en del av denna fantastiska dag som säkerligen kommer att få dig att ställa frågor om vad ConneXions verkligen betyder för dig!
Ämnen inkluderar; hur man beter sig under ett upplopp, tankesättet bakom ekonomiskt oberoende, om ett modernt långsiktigt förhållande kan lyckas, hur arkitektur kan förändra social integration och varför döden är så tabu? Och mycket mer…

 

Förbered dig på att bli utmanad, nyfiken, rörd till tårar eller kanske till och med arg! Sociala och interaktiva installationer kommer att vara en del av upplevelsen! För den som vill hålla igång konversationen, gå inte efter den sista föreställningen (som säkert kommer få dig att dig att stå upp, klappa händerna och känna att allt är möjligt). Stanna på vår AfterTED (AW för de traditionellt sinnade), mingla med partners, publikmedlemmar, talare och TEDx Crew med en drink i handen för att diskutera dagens upplevelse.

 

Foajébaren kommer hålla öppet för den som önskar köpa förtäring under eftermiddagen.

Kom och skapa ConneXions med oss!

Mer detaljer och talare kommer att meddelas på våra sociala medier, så håll utkik.
NOTERA: Hela eventet hålls på engelska.

 

Om oss

TEDxGöteborgs uppdrag är att föra samman en dynamisk grupp av tänkare och görare i en provocerande miljö som bygger nya kontakter och tar deltagare från åskådare till deltagare. Vi skapar unika sammankomster i Göteborg för att släppa lös nya idéer, inspirera och informera. Alla TEDx-evenemang presenterar flera problem och olika röster från många discipliner. När allt kommer omkring, vad är det roliga utan lite variation? Målet är att väcka samtal, anslutning och gemenskap.

 

Läs mer om TED, TEDx och vårt evenemang på vår hemsida

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang