Göteborgs Konserthus INSTÄLLT – Tenori möter Loa

Evenemanget har ägt rum. Fenomenet ”Tenori” har sjungit på de stora operascenerna och nu senast i Melodifestivalen med opera-schlagerlåten ”La Stella”. Tillsammans med folkkäre nestorn Loa Falkman bjuder de på en helaftonskonsert fylld med humor och sprakande opera- och musikalhits!

Speltid ca: 3 t 10 min inkl paus Scen: Stora Salen Arrangör: United Stage AB
620 kr

Evenemanget har ägt rum

Kära biljettköpare,

På grund av oförutsedda händelser måste vi tyvärr meddela att höstens föreställning med ”Tenori möter Loa” i Göteborg är inställd. Dina köpta biljetter kommer att återbetalas automatiskt och du behöver inte göra något.

 

//United Stage och TMK Nöje

 

 

Fenomenet ”Tenori” har sjungit på de stora operascenerna och nu senast i Melodifestivalen med opera-schlagerlåten ”La Stella”. Tillsammans med folkkäre nestorn Loa Falkman bjuder de på en helaftonskonsert fylld med humor och sprakande opera- och musikalhits! Från Fantomen till Chess, Granada till Nessun dorma, blandat med ett par nya låtar i en musikalisk väv av personliga berättelser och möten från de stora scenerna. Vi önskar dig varmt välkommen till en musikalisk höstkväll med stjärnglans!

 

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter