Göteborgs Konserthus INSTÄLLT – The 1974 Tribute to ABBA – The Greatest Hits Tour

Evenemanget har ägt rum. Nostalgi och eufori med musikaliska pärlor ur ABBAs rika katalog

Speltid ca: 2 t 10 min inkl paus Scen: Stora salen Arrangör: Stella Event
495 kr Pensionär 450 kr Barn /Ungdom 13-18 år 395 kr

Evenemanget har ägt rum

Konserten den 27 november 2021 är inställd och alla biljetter återbetalas. 

Hälsning från arrangören:

Kära besökare!

När vi flyttade fram turnén till hösten 2021 trodde vi att vi tagit tillräckligt med marginal för att pandemin skulle vara över men det visar sig ändå bli för tidigt. Nu går det åt rätt håll med vaccinationen så förhoppningsvis blir hösten någorlunda normal men med tanke på att bandet kommer från England blir det för stor osäkerhet så vi väljer därför att ställa in höstens turné.

Men, håll utkik för vi kommer att komma tillbaka till Sverige med ett nytt försök så fort pandemin är över. Så följ oss här för att se när vi kommer nästa gång!

Facebook/StellaEvent

I över två decennier har de brittiska medlemmarna i the 1974 tribute to ABBA turnérat runtom i världen och spelat ABBAs oförglömliga hits. Nu är det klart att de kommer tillbaka till Sverige för en omfattande turné hösten 2020. Under 23 kvällar kommer de blanda musikaliska pärlor ur ABBAs rika katalog med nostalgi och eufori. Tillsammans har medlemmarna i bandet en imponerande samling musikaliska meriter som sträcker sig alltifrån Sir Tom Jones till Blur, Stereophonics till Lisa Stansfield, Cat Stevens till Shania Twain.

Åldersgräns 13 år

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang