Göteborgs Konserthus The Andrew Lloyd Webber Concert Gala

Evenemanget har ägt rum. En hyllning till en av vår tids största musikalkompositörer!

Speltid ca: 2 t 30 min inkl paus Scen: Stora Salen Arrangör: Highlight-Concerts & Julius Production
695 kr

Evenemanget har ägt rum

En hyllning till en av vår tids största musikalkompositörer! Andrew Lloyd Webbers musik är full av känslor, kärlek, förförelse, romantik, humor, ilska, girighet, mod, hopp och inspiration. I Hyllningsgalan förenas alla dessa känslor.

I denna kritikerrosade föreställning bjuds det på en känslomässig berg- och dalbana, framfört av fem internationellt uppmärksammade solister och en sång- och dansensemble direkt från Londons West End.

Förutom solister och ensemble så tolkas musiken även av en levande orkester bestående av 14 musiker. Kvällens engelskspråkige värd leder publiken genom den musikaliska resan och förenar de olika delarna av showen.

Färgglada kostymer, påkostad scenografi och toppmoderna ljuseffekter gör Andrew Lloyd Webber Musical Gala lika trevlig för ögonen som för öronen.
Under kvällen får vi njuta av ett urval av hans mästerverk som The Phantom of the Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express och många, många fler.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter