Göteborgs Konserthus FLYTTAS: THE LEGENDS – Movie & TV Special

Evenemanget har ägt rum. Konserten kommer att ges på Lorensbergsteatern den 30 oktober 2022 kl. 18.00, vill ni gå på den konserten kan ni behålla era biljetter

Speltid ca: 2 t 45 min inkl paus Scen: Stora salen Arrangör: LiveStar Production
450 kr

Evenemanget har ägt rum

Konserten ”The Legends – Movie & TV Special” söndagen den 7 november 2021 kl. 18.00 kommer att flyttas
Konserten kommer att ges på Lorensbergsteatern den 30 oktober 2022 kl. 18.00, vill ni gå på den konserten kan ni behålla era biljetter, ni kommer då att bli kontaktade av Lorensbergsteatern för ny likvärdig placering i deras sal. Detta kommer att ske någon gång efter den 7 november 2021.
* Om ni inte kan gå på det nya datumet kan ni återlösa era biljetter (exkl. serviceavgiften, 25:-/biljett) Ni kontaktar då biljettkontoret på Konserthuset genom att skicka ett mejl till biljett@gso.se, senast den 5 november 2021.
Viktigt information från arrangören / The Legends;

Vi måste dessvärre meddela att konserten måste flyttas fram. Grunden till det är ovissheten i höst kring ev. nya restriktioner. Vi är med facit på hand inte beredda att samla 1000-talet i samma lokal trots regeringens beslut om att troligen öppna upp helt och hållet i slutet av september. Det i sig, skulle kunna föranleda till återupptagna restriktioner anser vi – och på så vis vill vi ta det säkra före det osäkra redan nu. Oavsett, är det många med oss som ännu inte känner sig trygga i större folksamlingar – också i enlighet med Folkhälsomyndighetens direktiv.

Det har inte varit lätt att hitta ersättningsdatum eftersom konserthuset är hårt uppbokat. Till den grad att vi har blivit tvungna att byta lokal.

Obs! Vi kommer att tvingas höja biljettpriset till 495:- inkl. serv. avg för 2022.
(Detta gäller dock inte för dem som redan köpt biljett förstås).

Vi hoppas ni inte ger upp hoppet och kommer och firar vårt 20-års jubileum med oss på Lorensbergsteatern den 30 oktober -22 istället!

 

Sveriges troligen populäraste nostalgishow; The Legends, står redo för årets nya show; Möt The Legends – några av världens – utan tvekan – främsta tolkare av Elvis Presley – Roy Orbison & Jerry Lee Lewis i årets upplaga; ”Movie & TV Special”!

I årets show riktas fokus på dem mest spektakulära Tv-showerna där legenderna medverkat i, samt inte minst – på filmerna där deras musik framförts. Vi får höra favoritlåtarna ifrån Elvis film karriär, musik ifrån ”68-Comeback Special” och naturligtvis höjdpunkterna ifrån Elvis satellit-sända konsert ”Aloha from Hawaii” 1973 m.fl. Vidare; flera av dem populära låtarna Roy Orbison framförde i sina första stora Tv-framträdanden till ”Black & White Night” 1987-  men även låtarna ifrån filmerna. Jerry Lee Lewis slog igenom i ”Steve Allen Show” – explosiva framträdanden följde i ”Shindig” på 60-talet och i ”Midnight Special”. Sedermera i ”Pop Goes Country” på 70-talet mfl.

Vi ser Paul Larcombe ifrån England göra sin fantastiska tolkning av ”The King” – Elvis Presley. Paul har fått många utmärkelser under sin karriär; bl.a. är han utsedd till Europas bästa Elvis-tolkare av Elvis Presley Enterprises i Memphis i USA. I en annan tävling rankades han 3:a i världen!
Roy Orbison gestaltas av Johnny Duvert som slog igenom i Sikta Mot Stjärnorna som sin förebild. I sin spöklika version av ikonen börjar man undra om inte Roy Orbison i själva verket har återuppstått! Johnny Duverts träffsäkra gestaltning av originalet har fått självaste Roy Orbisons son att höra av sig med lovord!

Jerry Carlson alias Jerry Lee Lewis gör Jerry Lee Lewis på ett sätta som ingen annan – och det innefattar hela hans karriär ifrån rock’n’roll till country. Liksom herr Duvert fick han sitt genomslag i ”Sikta Mot Stjärnorna”. Han gjorde senast en fantastisk show i fransk Tv för 4 miljoner tv-tittare. Under våren har han turnérat tillsammans med Jerry Lee Lewis syster Linda Gail Lewis.

Följ med på en kväll när nostalgin är som bäst – med tre legender som aldrig går ur tiden – i nya spännande upplagan – ”Movie & TV Special”!

 

Hemsida
Facebook

 

Åldersgräns: Under 18 i målsmans sällskap

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang