Göteborgs Konserthus The Lord of the Rings and the Hobbit The Concert

Evenemanget har ägt rum. Evenemanget är inställt på grund av rådande situation i Europa. Köpta biljetter återlöses, för mer information se nedan.

Speltid ca: 2 t inkl paus Scen: Stora salen Arrangör: Star Entertainment GmbH
390-790 kr

Evenemanget har ägt rum

På grund av rådande situation i Europa så måste vi tyvärr meddela att konserten ”The Lord of the Rings and The Hobbit Concert” kommer att ställas in. Eftersom det gått mer än ett år sen ni köpte biljetterna så måste vi göra en manuell återbetalning, ni kan besöka oss på biljettkontoret och få pengarna insatta på ert kort eller så mejlar ni oss vilken bank ni har, clearingsnummer samt bankkontonummer. (Serviceavgiften på 25 kr/biljett återbetalas ej).

Evenemanget har flyttats ett antal gånger på grund av pandemin (tidigare utannonserade datum: 18 mars 2020, 20 oktober 2020, 12 mars 2021). Nu har arrangören tyvärr behövt ställa in evenemanget på grund av den rådande situationen i Europa. Arrangören ber om ursäkt för ett sent besked.


Vi är mycket glada över att meddela att vi kommer att få sällskap av nyzeeländsk inföding, William Kircher, som porträtterade Bifur i Hobbit-trilogin. The Hobbit berättar historien om Bilbo Baggins som tar en oväntad resa med ett sällskap dvärgar för att återta sitt guld från en drake. En av dessa dvärgar var krigaren och leksaksmakaren ”Bifur”. Han är känd för att ha genomlevt tre filmer som dvärgen med resterna av en orc-yxa inbäddad i pannan och på Tolkien-språket ”Khuzdul” är han verkligen ”Khuzd Belkul” vilket betyder en mäktig dvärg!

Följ med oss alla hobbiter när vi ska sjunga tillsammans med Bifur till populära sånger från Sagan om Ringens universum!

Medverkande:

Presentatör: William „Bifur“ Kircher
Julie Lund (solist)
Eve Niker (solist)
Amy Kinnear (solist)
The King Pipers
Moldaviska Statsorkestern

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter