Göteborgs Konserthus Världen är en scen – Det bästa av och med 1 2 3 Schtunk

Evenemanget har ägt rum. En smällkaramell av scener från klassiker, nyskrivet material och naturligtvis egenkomponerad musik!

Speltid ca: 2 t 30 min inkl paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: 1 2 3 Schtunk
420 kr Student tom 20 år/Pensionär 320 kr

Evenemanget har ägt rum

Föreställningarna som var planerade till 16 & 17 mars är inställda. Har ni köpt biljetter till någon av de föreställningarna blir ni automatiskt flyttas till den nya föreställningen den 1 juni kl.19.00. Nya biljetter mejlas till er med likvärdiga platser.

Om ni inte kan gå på det nya datumet så kan ni återlösa era biljetter (exkl. serviceavg. 25:-/biljett) ni skickar då ett mejl till biljett@gso.se senast den 27 februari 2022.

Under många år har publiken skrattat och gråtit åt och med 1 2 3 Schtunks oefterhärmliga teaterclowner. Vi har sett dem vända ut och in på såväl Shakespeares och Strindbergs som Vilhelm Mobergs verk. Klassiker som ”Romeo och Julia”, ”Hemsöborna”, ”Ett Drömspel” och ”Raskens” har fått många nya tonfall och infallsvinklar i clownernas tolkningar.

I ”Världen är en scen” har 1 2 3 Schtunk valt ut egna favoriter och satt ihop en smällkaramell av scener från klassiker, nyskrivet material och naturligtvis deras egenkomponerade musik. Som vanligt utlovas massa skratt!

Välkomna!

Medverkande: Bortas Josefine Andersson, Lasse Beischer och Dick Karlsson
Manus: William Shakespeare, Vilhelm Moberg, August Strindberg och 1 2 3 Schtunk
Manusbearbetning: Lasse Beischer
Scenografi: Thomas Påhlsson och 1 2 3 Schtunk
Kostym: Thomas Påhlsson och 1 2 3 Schtunk
Musik och sångtexter: Dick Karlsson och Bortas Josefine Andersson
Regi: 1 2 3 Schtunk
Föreställningslängd: Ca 2 tim och 30 min, 15 minuters Schtunk-flex åt båda håll ;0)

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter