Café Frid & Fröjd Vilka är Tsuumi och hur låter nutida finsk folkmusik?

Evenemanget har ägt rum. Välkommen till Café Frid & Fröjd och ett seminarium om Tsuumi Sound System och finsk folkmusik, varvat med dragspelsmusik och sång. Fri entré.

Speltid ca: 1 t ingen paus Scen: Linnégatan 3, Göteborg
Fri entré

Evenemanget har ägt rum

Finska gruppen Tsuumi Sound System gästar Världen i Konserthuset i slutet av november. Ungefär en vecka innan konserten är du välkommen att värma upp med ett seminarium på café Frid & Fröjd, där du får veta mer om artisterna och musiken.

Till eventet på facebook >>

Seminariet leds av musikern Larisa Ljungkrona-Mönttinen. Samtal varvas med dragspelsmusik och sång, allt serverat i avslappnande cafémiljö. Kom i god tid, caféet har öppet både innan och efter eventet. Seminariet görs i samarbete med Bergsjöns Finska förening, Ka-Re och Possibilitas.

Tsuumi Sound System spelar i Göteborgs Konserthus fredag 23 november.

Världen i Konserthuset

I abonnemanget Världen i Konserthuset hittar du fyra handplockade konserter med traditionell folkmusik, modernt etnosväng och gränslösa kombinationer som sjuder av energi. DJ Said spelar i foajén före konserterna så att vi är laddade när musikerna drar igång! Spellistan är laddad med de artister du möter säsongen 2018-2019.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang