Göteborgs Konserthus Voice Of Reason

Evenemanget har ägt rum. Englands mest populära irländare

Speltid ca: 1 t 30 min ingen paus Scen: Stora salen Arrangör: Acomic Soul
480 kr

Evenemanget har ägt rum

Under första halvåret 2019 anordnar A Comic Soul en Europaturné med Irlands mest framgångsrika exportvara efter Guinness och whiskey, nämligen komikern och programledaren Dara Ó Briain!

Europaturnén startar den 26 januari i Tromsø och avslutas i Amsterdam den 26 maj. På vägen stannar han naturligtvis i alla de stora norska städerna

– Sist Dara Ó Briain kom till Norge sålde biljetterna slut, så vi är mycket glada att meddela att han gör nedslag i ännu fler städer i Norge den här gången, säger Sindre Nordby från arrangören A Comic Soul.

Komikern och programledaren Dara Ó Briain har i åratal kallats ”Englands mest populära irländare” och har varit ett återkommande inslag på Live at the Apollo minst lika länge. Hans vassa kommentarer, hans intelligenta humor och hans eget underfundiga sätt att titta på samhället omkring oss har gjort Dara Ó Briain till en av världens mest populära komiker. Sedan 2005 har han haft Jon Almaas roll i BBC-programmet ”Mock the Week” – den ursprungliga versionen av norska programmet Nytt På Nytt, och han är självklart en frekvent gäst i det populära programmet QI och i Would I Lie To You på samma kanal.

Men det är inte bara Daras fantastiska humor som gjort att en av världens största TV-kanaler har kommit att favorisera honom, han är också BBC:s talesperson för ”Science and Space” och leder kanalens marathonsändningar varje gång de brittiska astronauterna gör nya ”stunt” i rymden. Hans entusiastiska intresse för vetenskap är uppenbart i en fantastisk dokumentär där han intervjuade Stephen Hawking.
Dara var också programledare i den brittiska utgåvan av The Apprentice i fem år, men där slutar alla likheter med Donald Trump :-D!

Förra gången den hysteriskt rolige mannen besökte Norge var i samband med hans senaste europaturné 2013. Alla föreställningar sålde slut. Överallt. I Oslo, Bergen, Stockholm, Amsterdam, Antwerpen… Alla. Med undantag för Tromsø. Där var en tjugondel av biljetterna kvar. Det hindrar inte Dara O’Briain från att börja sin nya turné där. I Tromsø vill säga. Vi hoppas att de sista 5% av Tromsøborna lägger den 26 januari 2019 på minnet.

”If we were truly created by God, why do we occasionally bite the insides of our mouths?”

http://www.ACOMICSOUL.com

 

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang