Göteborgs Konserthus Weeping Willows – After Us

Evenemanget har ägt rum. Upplev nya plattan live, från början till slut.

Speltid ca: 2 t inkl paus Scen: Stora salen Arrangör: Blixten & Co
495-695 kr

Evenemanget har ägt rum

Weeping Willows släpper nya albumet ”After us” i vår och gör två exklusiva spelningar i Göteborg och Stockholm där de framför plattan från början till slut.

I april gör Weeping Willows två exklusiva konserter i Göteborg och Stockholm där de spelar det kommande albumet ”After Us” från början till slut. Till sommaren åker de på en omfattande turné med premiär i Örebro den 13 juni!

– Det är tre år sedan vår förra skiva släpptes, så det ska bli fint att äntligen resa ut och spela ny musik som känns extra relevant i nuet. Vi utvecklar hela tiden vårt uttryck inom vår egen musikaliska värld. Hoppas att vi ses där!, hälsar bandet.

Weeping Willows är, som de själva beskriver det; ett tankfullt möte mellan rock, soul och country! Senaste singeln ”Butterfly” visar just det och låter precis som vi vill att bandet ska låta, men den är också mer reflekterande både vad gäller texten och musiken.

– ”Butterfly” handlar om mänskligheten; trots alla våra framsteg och evolutioner så vet vi inte hur man tar hand om det mest basala och viktiga sakerna som t ex klimatet, berättar bandet.

Producent är brittiska Barry Adamson (bland annat medlem i Nick Cave & The Bad Seeds och Magazine, musiker åt Iggy Pop, Mercury-nominerad, gjort filmmusik åt David Lynch och aktiv med egen, i högsta grad, filmisk musik).

Albumet ”After Us” släpps den 22 mars och i april kommer Weeping Willows spela albumet live och i sin helhet vid snart utsålda konserter i Göteborg (16/4) respektive Stockholm (17/4).

Åldersgräns: 13 år

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter