Valthorn lyfts upp av en hand i solens strålar med lövverk som bakgrund. Valthorn lyfts upp av en hand i solens strålar med lövverk som bakgrund.

Sommar med Symfonikerna Njut av sommaren med Göteborgs Symfoniker

Äntligen sommar, sol och semester – och tid att hinna med allt som inte blev av under året. Här har vi samlat våra bästa tips för en klassisk sommar tillsammans med oss.

Under sommarmånaderna bjuder Göteborgs Symfoniker in till flera sommarlätta konserter runtom i Göteborg. Här har vi samlat våra bästa tips för en klassisk sommar tillsammans med oss.

Hoppas vi ses i sommar!
Jun Sasaki sitter utomhus i skogen och spelar på sin cello.

Upptäck GSOplay

Vårt digitala konserthus GSOplay är fulladdat med härliga konserter att njuta av en lat sommardag på stranden eller i favoritfåtöljen en regnig dag.

Besök GSOplay

Sommarens härligaste spellista

Hitta semesterlugnet med sommarens härligaste spellista: Klassisk sommar med Göteborgs Symfoniker. Ljuva toner till promenaden, i hängmattan eller på semesterresan.

Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang