Göteborgs Konserthus Jill Johnson: For You I´ll Wait

Evenemanget har ägt rum. Konserthusturnén med eget helt nyskrivet material, enorm spelglädje och rootsigt sound.

Speltid ca: 1 t 30 min ingen paus Scen: Stora salen Arrangör: Capitol Music Group och Jill Johnson
525 kr

Evenemanget har ägt rum

I slutet av september 2016 åker Jill Johnson ut på turné och med sig har hon musiken från sitt nya album som släpps i början av september!

Det är den första konserthusturnén med eget helt nyskrivet material som hon gör sedan våren 2013 och det är dessutom över fyra år sedan hon släppte ett egenskrivet studioalbum. Sedan dess har Jill hunnit med att spela krogshow i ett och ett halv år, släppa en storbandsskiva och en duettplatta med Doug Seegers och –  inte minst –  göra två säsonger som programledare i succéprogrammet Jills veranda.

Tillsammans med sitt  samspelta band kommer Jill att dela med sig av sitt nya material under turnéns drygt 20 konserter och bjuda på en upplevelse där musiken står i fokus med bred instrumentering, enorm spelglädje och ett rootsigt sound.

De senaste årens fantastiska upplevelser har gett Jill inspiration genom olika låtskrivarsamarbeten och musikaliska möten som har lett till den musik vi i höst kommer att få höra både på skiva och turné!

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang