HUR SER DET UT NÄR DU GÅR PÅ KONSERT?

Bilder sökes till abonnemangskampanj på reklamskyltar i Göteborg i sommar. Förutom äran att bli publicerad över hela stan så kan du vinna ett konsertabonnemang!

ALLT OM TURNÉN TILL KINA

Göteborgs Symfoniker, dirigenten Kent Nagano och violinisten Ray Chen turnerade i Kina 1-12 april. I bloggen hittar du allt om äventyret.

KAMMARTURNÉ I REGIONEN

Den 18 april gästas S:t Nikolai kyrka i Lidköping av en kammarorkester från Göteborgs Symfoniker. Passa på att lära känna några av de skickliga musikerna i Sveriges Nationalorkester!

NJUT AV KONSERTER VAR DU ÄN ÄR

Ladda ner GSOplay-appen och lyssna, titta och njut av konserter med Göteborgs Symfoniker var och när du vill - uppkopplad eller offline.

EL SISTEMA

El Sistemas musikundervisning finns i alla Göteborgs stadsdelar, med Göteborgs Symfoniker som aktiv partner.

SVERIGES NATIONALORKESTER

Göteborgs Symfoniker är Sveriges Nationalorkester. Varje år ges omkring 100 konserter i Konserthuset vid Götaplatsen.

JOBBA HOS OSS

Göteborgs Symfoniker söker caféansvarig (ansök senast 29 april) och tenortrombonist (ansök senast 4 maj).

HYR KONSERTHUSET

I Göteborgs Konserthus får du en förstklassig inramning på ditt event i attraktiva lokaler med idealiskt läge vid Götaplatsen.

GUIDAD TUR

Följ med på en tur genom Konserthusets vindlande vrår! Guidningarna går genom husets publika delar till orkesterutrymmen och andra hemliga hörn bakom scenen.

TILLGÄNGLIGHET

I konsertlokalerna finns hörselslinga och rullstolsplatser. Rullstolsramp finns från Stenhammarsgatan och närmaste hållplats är Götaplatsen.

  • NYHETSBREV

    Anmäl dig som prenumerant så får du information och erbjudanden från Göteborgs Konserthus direkt i din mailbox.

  • RESTAURANG & CAFÉ

    Njut av en räksmörgås, ett glas vin, en ekologisk fika eller en trerätters innan konserten. Vill du slippa köa i pausen - gör beställningen innan konserten.