SYMFONIKERNA - VÄRLDENS ÄLDSTA ORKESTER

Debatten har tagit ny fart efter att den norske forskaren Sverre Bøyebaag, fil lic, har funnit ett kungligt dekret daterat 1447 innehållande helt nya sensationella rön.

KAMMARTURNÉ I REGIONEN

Den 18 april gästas S:t Nikolai kyrka i Lidköping av en kammarorkester från Göteborgs Symfoniker. Passa på att lära känna några av de skickliga musikerna i Sveriges Nationalorkester!

NÄRINGSLIVSTRÄFF 15 APRIL

En eftermiddag på temat "Att bygga för framgång", där vi tar pulsen på handlingskraften i Göteborg inspirerade av Västsvenska Handelskammaren, Serneke Group och Kanozi Arkitekter.

NJUT AV KONSERTER VAR DU ÄN ÄR

Ladda ner GSOplay-appen och lyssna, titta och njut av konserter med Göteborgs Symfoniker var och när du vill - uppkopplad eller offline.

GUIDAD TUR

Följ med på en tur genom Konserthusets vindlande vrår! Guidningarna går genom husets publika delar till orkesterutrymmen och andra hemliga hörn bakom scenen.

EL SISTEMA

El Sistemas musikundervisning finns i alla Göteborgs stadsdelar, med Göteborgs Symfoniker som aktiv partner.

JOBBA HOS OSS

Vi söker solopiccola och hornist (ansök senast 1 april), vik kontrabas (ansök senast 13 april), samt tenortrombonist (ansök senast 4 maj).

SVERIGES NATIONALORKESTER

Göteborgs Symfoniker är Sveriges Nationalorkester. Varje år ges omkring 100 konserter i Konserthuset vid Götaplatsen.

HYR KONSERTHUSET

I Göteborgs Konserthus får du en förstklassig inramning på ditt event i attraktiva lokaler med idealiskt läge vid Götaplatsen.

TILLGÄNGLIGHET

I konsertlokalerna finns hörselslinga och rullstolsplatser. Rullstolsramp finns från Stenhammarsgatan och närmaste hållplats är Götaplatsen.

  • NYHETSBREV

    Anmäl dig som prenumerant så får du information och erbjudanden från Göteborgs Konserthus direkt i din mailbox.

  • RESTAURANG & CAFÉ

    Njut av en räksmörgås, ett glas vin, en ekologisk fika eller en trerätters innan konserten. Vill du slippa köa i pausen - gör beställningen innan konserten.