ERBJUDANDEN I ADVENTSKALENDERN

Följ med i adventskalendern och få fina erbjudanden: fyra lucköppningar och en spännande tävling fram till jul. Lycka till!

KONSERTER I VARDAGSRUMMET

Du som bor hos Gårdstensbostäder, Poseidon, Bostadsbolaget och Familjebostäder får exklusiv möjlighet att se livekonserter via bredbandet: Popical med bob hund 28/11 och Stilla natt 11/12.

NYFIKEN PÅ KLASSISK MUSIK?

Testa ett prova på-abonnemang: tre konserter inklusive förträffar med musiker ur Symfonikerna för totalt 800 kr (student 300 kr).

SKOLKONSERT: HIMMEL & JORD

Med stor anspråkslöshet lyfter vi på locket och funderar tillsammans med Göteborgs Symfoniker kring livets mysterier. Spelas vecka 10 för förskoleklasser-åk 4. Fri entré, platsbokning.

SYMFONIKERNA GRATIS I MOBILEN

En uppdaterad GSOplay-app med ännu bättre funktioner finns nu i App Store och Google play. Med appen kan du se konserter både live och on demand med Göteborgs Symfoniker, var du än är.

FILMKLASSIKER I SCANDINAVIUM

Upplev en av filmhistoriens verkliga klassiker i jätteformat i Scandinavium med originalmusiken framförd live av Göteborgs Symfoniker. Endast en visning: fredag 29 januari kl 20.

KÖRSÅNGARE SÖKES

Är du intresserad av att sjunga i en kör på högsta nivå med Göteborgs Symfoniker? Göteborgs Symfoniska Kör provsjunger nu sångare till alla stämmor. Anmälan senast 30/11.

EL SISTEMA

El Sistemas musikundervisning finns i alla Göteborgs stadsdelar, med Göteborgs Symfoniker som aktiv partner.

HYR KONSERTHUSET

I Göteborgs Konserthus får du en förstklassig inramning på ditt event i attraktiva lokaler med idealiskt läge vid Götaplatsen.

TILLGÄNGLIGHET

I konsertlokalerna finns hörselslinga och rullstolsplatser. Rullstolsramp finns från Stenhammarsgatan och närmaste hållplats är Götaplatsen.

SVERIGES NATIONALORKESTER I NÄRBILD

GSOplay ger dig konserter med Göteborgs Symfoniker, intervjuer och spännande besök bakom kulisserna. Var du än är.

NYHETSBREV

Anmäl dig som prenumerant så får du information och erbjudanden från Göteborgs Konserthus direkt i din mailbox.

RESTAURANG & CAFÉ

Njut av en räksmörgås, ett glas vin, en ekologisk fika eller en trerätters innan konserten. Vill du slippa köa i pausen - gör beställningen innan konserten.