Publicerat 6 augusti 2008 Flera premiärer på en gång!

Trots förseningar och diverse missöden kring resan till Sverige är han nu äntligen här igen, vår Gustavo. Med en fulltecknad agenda i resväskan är det i kväll dags för säsongens premiärkonsert på Konserthuset: Sommarkonsert med Dudamel. Kvällens begivenhet kan även betraktas som en tjuvstart inför den veckolånga turnén vars första konsert sker i samband med Festspelen i Mecklenburg-Vorpommern i Tyskland på lördag.

Tjuvstart är det även för vår turnérapportering med dessa premiärinlägg i vår nystartade blogg – välkommen hit!
Under den kommande veckan kan du bland annat läsa blogginlägg från mig, Magdalena Nilsson som rapporterar från Tyskland och Måns Pär Fogelberg som rapporterar från Skottland och England. Vi hoppas kunna fylla dessa sidor med allt som kan vara av värde i stort och smått. Jag har själv aldrig rest med orkestern ut i vida världen tidigare så det kan säkert bli lite bakom kulissernaupplevelser från mig…

Kul ska det bli och ännu roligare är det när vi nu kan dela med oss så här. Läs och kommentera om ni vill.

Och du, bloggen fungerar lika bra i mobilen som i din webbläsare!

Vi ses!
/Magdalena