Publicerat 28 oktober 2008 Efter sol kommer regn

Eller är det tvärtom? I vilket fall så blev det inget morgondopp i havet på tisdagsmorgonen, innan tågavfärd till Valencia, då regnet droppade så smått. Faktum är att Mårten med sonen Erik faktiskt badade på måndagen. Och det var det fler GSO:are som gjorde. Dock ej "undertecknad".

Efter tre timmars tågfärd utmed regnig solkust och milsvida apelsinodlingar kom vi fram till Valencia. Sitter nu på Palau de la Musica de Valencia och hör genom väggarna hur det "genrepas" inför kvällens konsert. Publikjubel och stående ovationer börjar nu bli vardagsmat för GSO. Lät nästan som en fotbollsmatch på "Camp Nou" igår kväll. Nästan. Hoppas på något liknande i kväll.

Har jag glömt något? Nu är det dags för några Tapas så kanske jag återkommer lite senare. Hej så länge!

Peter/