Publicerat 28 oktober 2008 N tapas tonight!?

Det blev inga Tapas den här gången. Regnet tilltog så första bästa Cafeteria fick duga. Rundtur i Valencia spar jag till en annan gång. Om jag säger att Tapas är att våga lägga så fantasirika kombinationer som möjligt på en brödbit så kanske jag får mothugg = kommentar, men den chansen tar jag. I Baskien kallas dessa tapasvarianter för pintxos (pinchos).

"Lost in translation" är en av mina favoritfilmer och här känner man sig lite "lost" ibland, då spanskan tycks, för de flesta, vara det enda språket. Det kan bli lite spännande överraskningar då man får in maträtten man beställt.

Copyright 2008 Glasbergen.

 

Pratade precis med Helen, en av våra engelska reseledare, som berättade att vårt extranummer TICO TICO gjort så starkt intryck så nu vill hon ha ett arr. för stråkkvartett. Lycka till!  Erik, Mårtens tidigare nämnde son, gillar också den låten så det är möjligt att han snart kommer förbi.

DAGENS FRÅGA: Vad är Tico Tico?

God natt från Valencia!