Publicerat 29 oktober 2008 Borta bra, men....

Det ar nog inte utan att del borjar fa hemlangtan nu. Eller som en musiker uttryckte det. Sanglangtan. Jag tolkar det som om hon var trott och ville sova. Dygnets timmer racker inte till da man ar pa turné och reser och konserterar pa samma dag.

 

Man kan kanske likna denna turné med en "Halvmara" som har dom 2 sista svettiga kilometrarna kvar. Man ska inte ta ut nagon seger i forskott, men jag tror faktiskt att alla kommer att ga i MAL och att alla kommer att vara vinnare.

Piloten fann San Sebastián efter en nagot guppig inflygning genom regntunga moln. Efter en tvarnit sa hade vi nog 100 m landningsbana kvar. Har nu hittat en fantastisk konsertsal nere vid havet och hoppas snart kunna inspektera omgivningarna. Dags for lite lunch, sa jag aterkommer senare. Hoppas ni star ut med denna "prickfria" blogg sa lange. Lovar att redigera lite nar jag kommer over ett svenskt tangentbord.

Adios!

Peter/