Stäng
Meny

Var med i Höstlovskören med orkester

På höstlovet varje år träffas unga sångare och musiker från Västsverige i Göteborgs Konserthus. Under kursen utvecklas du mycket röstmässigt och sceniskt, och får arbeta med professionella sångare och pedagoger i ett av världens finaste konserthus. Finalfyrverkeriet är en konsert i mäktiga Stora salen. Du kan också vara med!

Höstlovskören med orkester leds som vanligt med varm hand av dirigenten Simon Phipps. Kören och orkestern genomförs i samarbete med Västra Götalands Ungdomssymfoniker VÄGUS, Kultur i Väst och Riksförbundet Unga Musikanter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller du dig uppdaterad om både Höstlovskören med orkester och Sportlovsorkestern >>

Information

Ansökan

Kören och orkestern riktar sig till dig som kan sjunga eller spela efter noter, samt har spelat i orkester eller sjungit i kör tidigare. Du bör vara väl förberedd på notmaterialet. De flesta deltagarna brukar vara mellan ca 14-22 år. Prata med din instrumentlärare eller körledare för att se om det är rätt nivå för dig! Hör gärna av dig till johan.andersson@gso.se om du har frågor.

Repertoar 2019

Kursdatum kör

Kursdatum orkester

Konsert kör och orkester

Kostnad

Deltagaravgiften är 150 kr, 50 kr för medlemmar i Riksförbundet Unga Musikanter, RUM (Västra Götaland och Halland)
Frågor om RUM-medlemskap, kontakta Anton Prang: anton.prang@rum.se
Hela körer som deltar i Höstlovskören kan få vara med kostnadsfritt. Kontakta Johan Andersson för mer information: johan.andersson@gso.se.

Spela och sjung hos oss

Utveckla ditt spel och din röst hos oss i Konserthuset! Musiker ur Symfonikerna, professionella pedagoger och sångare finns på plats för att peppa dig i Höstlovskören med orkester, men också i Sportlovsorkestern och musiklägret Side by Side. En garanterad energiinjektion där du lär känna ännu fler människor som älskar musik.

Läs mer

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!