Stäng
Meny

Var med i Höstlovskören – utan orkester detta år

På höstlovet varje år brukar unga sångare och musiker från Västsverige träffas i Göteborgs Konserthus. Vi är glada över att kunna bjuda in till Höstlovskören även i år, men tyvärr utan orkester för att kunna följa myndigheternas rekommendationer angående smittspridning med anledning av Covid-19.

På grund av rekommendationerna så kommer också antalet deltagarplatser för körsångare vara begränsat.

Vi gör vårt yttersta för att ordna en trygg och säker miljö under din vistelse i enlighet med myndigheternas rekommendationer. Alla deltagare kommer att få detaljerade förhållningsregler att godkänna i samband med kursen.

Ansökan 2020

Klicka här för att ansöka som körsångare >> 

Under kursen utvecklas du mycket röstmässigt och sceniskt, och får arbeta med professionella sångare och pedagoger i ett av världens finaste konserthus. Finalfyrverkeriet är en konsert i mäktiga Stora salen i Göteborgs Konserthus. Höstlovskören leds med varm hand av dirigenten Simon Phipps. Kören genomförs i samarbete med Riksförbundet Unga Musikanter. De flesta deltagarna brukar vara mellan ca 14-22 år.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller du dig uppdaterad om all aktivitet både Höstlovskören med orkester, Vägus, Sportlovsorkestern och musiklägret Side by side >>

Kören riktar sig till dig som kan sjunga, samt har sjungit i kör tidigare. Du bör vara väl förberedd på notmaterialet. De flesta deltagarna brukar vara mellan ca 14-22 år. Prata med din körledare för att se om det är rätt nivå för dig! Vill du se notmaterialet innan du ansöker, skicka ett mail till johan.andersson@gso.se.

Repertoar

Skapelsen av Joseph Haydn

Kursdatum kör

Kick-off söndag 11 oktober 2020
Kursdagar 24-28 oktober 2020

Konsert

Torsdag 29 oktober kl 18.00 i Stora salen i Göteborgs Konserthus

Kostnad

Deltagaravgiften är 150 kr, 50 kr för medlemmar i Riksförbundet Unga Musikanter, RUM (Västra Götaland och Halland)
Frågor om RUM-medlemskap, kontakta Anton Prang: anton.prang@rum.se
Hela körer som deltar i Höstlovskören kan få vara med kostnadsfritt.

Spela och sjung hos oss

Utveckla ditt spel och din röst hos oss i Konserthuset! Musiker ur Göteborgs Symfoniker och professionella sångare finns på plats för att peppa dig i Höstlovskören med orkester, men också i Vägus, Sportlovsorkestern och musiklägret Side by Side. Garanterade energiinjektioner där du lär känna ännu fler människor som älskar musik!

Läs mer

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!