Göteborgs Symfoniker

Sportlovsorkestern Upplev den magiska känslan att spela i orkester

Utveckla din musikalitet och upplev den magiska känslan av att spela i en symfoniorkester! I februari varje år samlas unga musiker i åldrarna 11-19 år för att bilda en Sportlovsorkester tillsammans i Göteborgs Konserthus.

I februari varje år samlas unga musiker i åldrarna 11-19 år för att bilda en Sportlovsorkester tillsammans i Göteborgs Konserthus. Var med du också!

Under repetitionerna coachas du av musiker ur Symfonikerna, får lära känna den klassiska symfoniska repertoaren och utveckla dina färdigheter i samspel. En garanterad energiinjektion där du lär känna ännu fler människor som älskar musik.

Dirigenter och konstnärliga ledare är Marjolein Vermeeren, dirigent och flöjtist i Göteborgs Symfoniker, och Ron Davis Alvarez, Göteborgsbaserad prisbelönt pedagog och dirigent med uppdrag över hela världen och bekant som konstnärlig ledare för musiklägret Side by Side. De ser till att alla detaljer finslipas inför den avslutande finalkonserten i Stora salen!

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll du dig uppdaterad om kommande musikläger i Göteborgs Konserthus.

Kontakt

Johan Andersson

Producent johan.andersson@gso.se

Ung musiker spelar violin, flera unga musiker syns bakom och vid sidan av henne.

Utveckla ditt spelande och din röst hos oss

Musiker ur Symfonikerna, professionella pedagoger och sångare peppar dig i Konserthuset - garanterade energiinjektioner där du lär känna ännu fler människor som älskar musik.

Spela & sjung hos oss