Spela & sjung hos oss Var med i Sportlovsorkestern

Utveckla din musikalitet och upplev den magiska känslan av att spela i en symfoniorkester! I februari varje år samlas unga musiker i åldrarna 11-19 år för att bilda en Sportlovsorkester tillsammans i Göteborgs Konserthus.

I februari varje år samlas unga musiker i åldrarna 11-19 år för att bilda en Sportlovsorkester tillsammans i Göteborgs Konserthus. Var med du också!

Under repetitionerna coachas du av musiker ur Symfonikerna, får lära känna den klassiska symfoniska repertoaren och utveckla dina färdigheter i samspel. En garanterad energiinjektion där du lär känna ännu fler människor som älskar musik.

Dirigenter och konstnärliga ledare är Marjolein Vermeeren, dirigent och flöjtist i Göteborgs Symfoniker, och Ron Davis Alvarez, Göteborgsbaserad prisbelönt pedagog och dirigent med uppdrag över hela världen och bekant som konstnärlig ledare för musiklägret Side by Side. De ser till att alla detaljer finslipas inför den avslutande finalkonserten i Stora salen!

Konsert

Sportlovsorkestern 2023

Vi återkommer med information så snart som möjligt!

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll du dig uppdaterad om kommande musikläger i Göteborgs Konserthus.

Kontakt

Johan Andersson Duraffourd

Producent johan.andersson@gso.se

Utveckla ditt spelande och din röst hos oss

Musiker ur Symfonikerna, professionella pedagoger och sångare peppar dig i Konserthuset - garanterade energiinjektioner för barn och unga där du lär känna ännu fler människor som älskar musik.

Spela & sjung hos oss