Stäng
Meny

Var med i Sportlovsorkestern

I februari varje år samlas unga musiker i åldrarna 11-19 år i Göteborgs Konserthus för att bilda en symfoniorkester tillsammans. Under repetitionerna coachas du av musiker ur Symfonikerna, får lära känna den klassiska symfoniska repertoaren och utveckla dina färdigheter i samspel. En garanterad energiinjektion där du lär känna ännu fler människor som älskar musik. Var med du också!

Dirigenter och konstnärliga ledare är Marjolein Vermeeren, dirigent och flöjtist i Göteborgs Symfoniker, och Ron Davis Alvarez, Göteborgsbaserad prisbelönt pedagog och dirigent med uppdrag över hela världen och bekant som konstnärlig ledare för musiklägret Side by Side. De ser till att alla detaljer finslipas inför den avslutande finalkonserten i Stora salen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller du dig uppdaterad om både Sportlovsorkestern, Vägus, Side by Side och Höstlovskören med orkester >>

Sportlovsorkestern 2022

Tyvärr är årets sportlovsorkester inställd, på grund av pandemin.

Spela och sjung ännu mer hos oss

Utveckla ditt spel och din röst hos oss i Konserthuset! Musiker ur Göteborgs Symfoniker finns på plats för att peppa dig i Sportlovsorkestern, men också i Höstlovskören med orkester, VÄGUS och musiklägret Side by Side. Garanterade energiinjektioner där du lär känna ännu fler människor som älskar musik.

Läs mer

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!