Stäng
Meny

Servispersonal

Arbetsbeskrivning

Konserthuset har en À la carte-restaurang med plats för ca 50 gäster. Här serveras lunch på vardagar för orkestern, à la carte för konsertbesökare i samband med föreställning och vid tillfälle arrangeras större evenemang/konferenser och banketter i Götaplatsfoajén. Restaurangen är Svanen- och KRAV-märkt och det finns ett stort intresse för miljö vad gäller både mat och dryck. Mer om vår restaurang och vad vi erbjuder finner du på vår hemsida. Där kan du även läsa om vår orkester och Göteborgs Symfonikers verksamhet som årligen lockar över 200 000 besökare. Arbetsplatsen ligger i kulturminnesmärkta lokaler i Konserthuset vid Götaplatsen i Göteborg.

Vi söker nu servispersonal som kan leda arbetet och ha ansvar för restaurangen tillsammans med vår restaurangansvarig.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats där restaurangbesöket förgyller hela konstupplevelsen för gästen. Du jobbar med en hög standard på meny och ekologiska råvaror. Vi har ett större utbud viner och i anslutning till restaurangen en vinbar där vi säljer våra exklusiva viner och tilltugg. Du jobbar tillsammans som ett team med restaurangansvarig, kockarna och serviskollegor under kvällen.

Förutom a la carte servering för våra konsertgäster förväntas du även ta arbetspass på konferenser. Arbetspassen förläggs oftast kvällstid och helger med undantag konferenspass. Arbetspassen är normalt 5–8 timmar. Du förväntas jobba minst 2 pass i veckan.

Kvalifikationer

För att söka behöver du:

Ha 2 års dokumenterad erfarenhet av restaurangbranschen.
Ha minst 1 års erfarenhet av en À la carte-restaurang.
Kunna jobba självständigt och ta initiativ.
Kunna tala flytande svenska och ha mycket goda kunskaper på engelska.
Har goda kunskaper om mat och vin.
Ha god samarbetsförmåga.

Arbetslivserfarenhet

Servitör/Servitris, 1-2 års erfarenhet (Krav)

Mejla CV och presentation av dig där du berättar varför du skulle passa att jobba hos oss till servis@gso.se och ange SERVIS 2019 i ämnesraden.

Göteborgs Symfoniker AB eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald. Vi strävar även efter en väl fungerande gruppdynamik och ser därför att du ska kunna komplettera och bidra till befintlig arbetsgrupp.

Ansökan är öppen till och med 1 augusti 2019. Tillträde sker i september.

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!