Stäng
Meny

Servispersonal till Konserthusets à la carte-restaurang

Göteborgs Symfoniker AB är ett fristående bolag inom Västra Götalandsregionens organisation. Verksamheten består av Göteborgs Symfoniker, Sveriges Nationalorkester som tillsammans med administrativ personal gör Göteborgs Konserthus till en av de största kulturinstitutionerna i Västra Götaland. Befattningen servispersonal ingår i bolagets evenemangsavdelning.

Konserthuset har en à la carte-restaurang med plats för ca 50 gäster. Här serveras lunch på vardagar för orkestern, à la carte för konsertbesökare i samband med föreställning och vid tillfälle arrangeras större evenemang/konferenser och banketter i Götaplatsfoajén. Konserthusets restaurang är Svanenmärkt och ett stort miljöengagemang genomsyrar det dagliga arbetet.

Vi söker nu servispersonal som kan leda arbetet och ha ansvar för restaurangen tillsammans med vår restaurangansvarig. Mer om vår restaurang finner du på den här länken.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats där restaurangbesöket förgyller hela konstupplevelsen för gästen. Du jobbar med en hög standard på meny och ekologiska råvaror. Vi har ett större utbud viner och i anslutning till restaurangen en vinbar där vi säljer våra exklusiva viner och tilltugg. Du jobbar tillsammans som ett team med restaurangansvarig, kockarna och serviskollegor under kvällen.

Förutom à la carte-servering för våra konsertgäster förväntas du även ta arbetspass på konferenser. Arbetspassen förläggs oftast kvällstid och helger med undantag konferenspass. Arbetspassen är normalt 5–8 timmar. Du förväntas jobba minst 2 pass i veckan. Vi har kollektivavtal enligt Teaterförbundet/Svensk Scenkonst.

För att söka behöver du:

  • Ha 2 års dokumenterad erfarenhet av restaurangbranschen.
  • Ha minst 1 års erfarenhet av en à la carte-restaurang.
  • Kunna jobba självständigt och ta initiativ
  • Kunna tala flytande svenska och ha mycket goda kunskaper på engelska
  • Har goda kunskaper om mat och vin
  • Ha god samarbetsförmåga

Stämmer det in på dig?

Mejla CV och presentation av dig till jobb@gso.se och ange SERVIS 2018 i ämnesraden.

Göteborgs Symfoniker AB eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald.

Ansökan är öppen till och med 1 augusti. Tillträde sker i september.

Nyhetsbrev

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbreven så får du information och erbjudanden från Göteborgs Konserthus direkt i din mailbox en till två gånger per månad.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev