Säsongen 2024-2025 Mellanabonnemanget

Här får du åtta orkesterkonserter under säsongen - ett noga balanserat urval av musik med profilstarka artister och dirigenter i den högsta divisionen. Ett abonnemang där det inte är så långt mellan de efterlängtade konserterna och du sparar 30% jämfört med lösbiljettpris.

Ett abonnemang i Göteborgs Konserthus ger dig oförglömlig konsertmagi, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Dessutom många andra att dela upplevelserna med.

Välj vilken veckodag som passar dig bäst – onsdag, torsdag eller fredag – så ser vi till att du får musikstunder i världsklass. Om och om igen.

Halva priset för unga upp till 29 år och heltidsstudenter!


Vilken veckodag passar dig?


Andra klassiska abonnemang


Tema-abonnemang

Familje-abonnemanget
3 tillfällen

Göteborgs Symfoniker spelar för hela familjen! Möt symfoniorkesterns klassiker i lekfullt format, orgelmonstret och sprakande musik i årets julkonsert. Tre magiska upplevelser i Stora salen för musikälskande öron av olika storlekar.

Från 430 kr
Världsmusik-abonnemanget
4 tillfällen

Fyra gränslösa fredagar med musik i innovativa kombinationer. Här samlas syriska Maya Youssef på 78-strängad qanun, irländska legendaren Andy Irvine, glödande bosnisk musik med Damir Imamović och Louisa Lynes norrländska vemod på jiddisch.

Från 720 kr
Orgelabonnemanget
3 tillfällen

Låt livet ta plats och landa till tonerna av den mäktiga konserthusorgeln på teman som ligger oss människor nära. Ont och gott, sinnesro och årstidens växlingar lyfts fram i de tre konserterna med instrumentens drottning.

Från 840 kr
Jazzabonnemanget
6 tillfällen

Starta veckan på bästa sätt tillsammans med andra jazzfantaster! Här hittar du sex laddade måndagskonserter med handplockade stjärnor: Richard Bona, Portable Infinity, Yellowjackets, Nacka Forum, Nana Rashid och Wesseltoft & Schwartz.

Från 1510 kr
Kammar-abonnemanget
8 tillfällen

Kom riktigt nära den klassiska musiken i åtta personliga söndagskonserter. Här möter du stjärnan Augustine Hadelich, Vivaldi och Bach med musiker ur Göteborgs Symfoniker, Barbara Hannigan, körlyrik, violinisten Ava Bahari och fler pärlor.

Från 1450 kr
Klassisk kuriosa-abonnemanget
6 tillfällen

Lär dig mer om klassisk musik i sex avspända tisdagsföreläsningar. Du får berättelserna bakom musiken, kunskap om kompositörerna och reflektioner från scen och salong i en skön mix. Kaffe och smörgås ingår i priset.

Från 1260 kr

Premiumabonnemang

Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang