Stora abonnemanget Festliga fredagar

Få bättre pris, garanterad plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen.

2840-4090 kr Student halva priset
Priset beror på vilken zon du väljer 40% rabatt per konsert

Konsertsäsongen har startat och abonnemangen till innevarande säsong går inte längre att köpa. Välkommen tillbaka den 22 april då vi släpper kommande säsongs abonnemang till försäljning! Du som redan är abonnent kan teckna om ditt abonnemang från och med den 23 mars.

I abonnemanget Fredag stort säsongen 2021-2022 hittar du energiinjektioner i form av Bachs alla Brandenburgare med Concerto Copenhagen, orgelmagi, fantastiska Hannigan, stjärnviolinisten Frang och ännu mer.

Det stora abonnemanget ger dig minst en konsert i månaden, att njuta av tillsammans med andra som också har Göteborgs Konserthus som sin favoritplats. Här är variationen större, stjärnorna fler och rabatten hög. Tretton konserter som innehåller de stora klassikerna, spännande ny musik och storslagna framföranden.

Här har vi samlat information om hur vi gör ditt besök hos oss så tryggt och säkert som möjligt och här hittar du svaren på de vanligaste frågorna vi får just nu.

Förändringar i ditt abonnemang

Septembers och januaris abonnemangsplatser i Stora salen återlöstes på grund av restriktionerna, mer information hittar du här. Pengarna återbetalas till dig för de konserter som berörs i ditt abonnemang: