Abonnemang Guld­abonnemanget

Få bättre pris, garanterad plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen.

8030-11550 kr
Priset beror på vilken zon du väljer 50% rabatt per konsert

Konsertsäsongen har startat och abonnemangen till innevarande säsong går inte längre att köpa. Välkommen tillbaka den 22 april då vi släpper kommande säsongs abonnemang till försäljning! Du som redan är abonnent kan teckna om ditt abonnemang från och med den 23 mars.

Guldabonnemanget ger ett fåtal riktigt hängivna fantaster exklusiv tillgång till samtliga orkesterkonserter säsongen 2021-2022 i Göteborgs Konserthus, även de dubblerade!

Ett abonnemang i funkispärlan vid Götaplatsen ger dig oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, garanterad plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Dessutom många andra att dela upplevelserna med. Här har vi samlat information om hur vi gör ditt besök hos oss så tryggt och säkert som möjligt.

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna vi får just nu, bland annat om hur restriktionerna påverkar Göteborgs Konserthus.

Förändringar i ditt abonnemang

På grund av restriktionerna i september 2021 kunde vi bara ta emot en mycket begränsad publik till konserterna den månaden. Det innebar att septembers abonnemangsplatser återlöstes och att pengarna återbetalades till dig för den konsert som berördes i ditt abonnemang: