Abonnemang Jazzabonnemanget

Få bättre pris, garanterad plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen.

910-1130 kr Student halva priset
Priset beror på vilken zon du väljer 30% rabatt per konsert

Konsertsäsongen har startat och abonnemangen till innevarande säsong går inte längre att köpa. Välkommen tillbaka den 22 april då vi släpper kommande säsongs abonnemang till försäljning! Du som redan är abonnent kan teckna om ditt abonnemang från och med den 23 mars.

Börja veckan på bästa sätt! I jazzabonnemanget hittar du jazz och gränsöverskridande musik med internationella stjärnor i ett tätt och nära format i stämningsfulla Stenhammarsalen på måndagar. Fyra laddade konserter säsongen 2021-2022 att uppleva tillsammans med andra musikälskare i Göteborgs Konserthus.

Ett abonnemang i Göteborgs Konserthus ger dig oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, garanterad plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Dessutom många andra att dela upplevelserna med.

Här har vi samlat information om hur vi gör ditt besök hos oss så tryggt och säkert som möjligt och här hittar du svaren på de vanligaste frågorna vi får just nu.

Förändringar i ditt abonnemang

Vi anpassar oss löpande efter Folkhälsomyndighetens, regeringens och Västra Götalandsregionens råd och rekommendationer. Septembers abonnemangsplatser återlöstes på grund av rådande restriktioner, mer information hittar du här. Pengarna återbetalas löpande för de konserter som berörs i ditt abonnemang:

På grund av restriktionerna i januari 2022 har följande konsert bytt datum: