Abonnemang Kammar­abonnemanget

Få bättre pris, garanterad plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen.

1260-1650 kr Student halva priset
Priset beror på vilken zon du väljer 30% rabatt per konsert

Konsertsäsongen har startat och abonnemangen till innevarande säsong går inte längre att köpa. Välkommen tillbaka den 22 april då vi släpper kommande säsongs abonnemang till försäljning! Du som redan är abonnent kan teckna om ditt abonnemang från och med den 23 mars.

I Kammarabonnemanget kommer du riktigt nära den klassiska musiken i åtta konserter med internationella artistprofiler och musiker ur Göteborgs Symfoniker. Sjunk ner i salongsstolen och runda av söndagen i vackra Stenhammarsalen i Göteborgs Konserthus säsongen 2021-2022.

Ett abonnemang i funkispärlan vid Götaplatsen ger dig oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, garanterad plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Dessutom många andra att dela upplevelserna med.

Här har vi samlat information om hur vi gör ditt besök hos oss så tryggt och säkert som möjligt och här hittar du svaren på de vanligaste frågorna vi får just nu.

Förändringar i ditt abonnemang

Vi anpassar oss löpande efter Folkhälsomyndighetens, regeringens och Västra Götalandsregionens råd och rekommendationer. Septembers och halva februaris abonnemangsplatser återlöstes på grund av rådande restriktioner, mer information hittar du här. Pengarna återbetalas löpande för de konserter som berörs i ditt abonnemang: