Abonnemang Silver­abonnemanget

Få bättre pris, garanterad plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen.

4210-6060 kr
Priset beror på vilken zon du väljer 45% rabatt per konsert

Konsertsäsongen har startat och abonnemangen till innevarande säsong går inte längre att köpa. Välkommen tillbaka den 22 april då vi släpper kommande säsongs abonnemang till försäljning! Du som redan är abonnent kan teckna om ditt abonnemang från och med den 23 mars.

Silverabonnemanget ger dig tillgång till säsongens alla klassiska orkesterkonserter – en mängd höjdpunkter i Göteborgs Konserthus säsongen 2021-2022 för dig som inte kan vara utan klassisk musik.

Ett abonnemang i funkispärlan vid Götaplatsen ger dig oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, garanterad plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Dessutom många andra att dela upplevelserna med. Här har vi samlat information om hur vi gör ditt besök hos oss så tryggt och säkert som möjligt.

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna vi får just nu, bland annat om hur restriktionerna påverkar Göteborgs Konserthus.

Förändringar i ditt abonnemang

På grund av restriktionerna i september 2021 kunde vi bara ta emot en mycket begränsad publik till konserterna den månaden. Det innebar att septembers abonnemangsplatser återlöstes och att pengarna återbetalades till dig för den konsert som berördes i ditt abonnemang: