Lilla abonnemanget Tindrande torsdagar

Få bättre pris, garanterad plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen.

1460-2100 kr Student halva priset
Priset beror på vilken zon du väljer 20% rabatt per konsert

Konsertsäsongen har startat och abonnemangen till innevarande säsong går inte längre att köpa. Välkommen tillbaka den 22 april då vi släpper kommande säsongs abonnemang till försäljning! Du som redan är abonnent kan teckna om ditt abonnemang från och med den 23 mars.

I abonnemanget Torsdag litet säsongen 2021-2022 bjuds det på vackra celloklanger med Gabetta, mäktig musik av Mahler och fler oförglömliga upplevelser.

Det lilla abonnemanget är perfekt för dig som är nyfiken på klassisk musik eller har många andra saker i livet som pockar på uppmärksamhet. Du får fem härliga konserter i Göteborgs Konserthus utspridda över säsongen – fem tillfällen till inspirerande kvalitetstid tillsammans med andra och med dig själv.

Här har vi samlat information om hur vi gör ditt besök hos oss så tryggt och säkert som möjligt och här hittar du svaren på de vanligaste frågorna vi får just nu.

Förändringar i ditt abonnemang

Septembers och januaris abonnemangsplatser i Stora salen återlöstes på grund av restriktionerna, mer information hittar du här. Pengarna återbetalas till dig för de konserter som berörs i ditt abonnemang: