Stäng
Meny

Tretton konserter för dig som vet vad du vill ha och vill ha mycket av det!

Det stora abonnemanget ger dig minst en konsert i månaden, med start till hösten, att njuta av tillsammans med andra som också har Konserthuset som sin favoritplats. Här är variationen större, stjärnorna fler och rabatten hög. Tretton konserter som innehåller de stora klassikerna, spännande ny musik och storslagna framföranden.

Våra abonnemang är inte bara fantastiska musikupplevelser. Läs mer om de fina förmåner, rabatter och gåvor som du får ta del av som abonnent i Göteborgs Konserthus.

Förändringar i konsertsäsongen
Vi kommer att behöva anpassa konserterna säsongen 2020-2021 beroende på Folkhälsomyndighetens rekommendationer, beslut från Västra Götalandsregionen och hur corona-pandemin utvecklar sig i omvärlden. De konserter som eventuellt ställs in på grund av restriktionerna ersätter vi så klart och blir det aktuellt med byte av datum ser biljettkontoret till att du som är abonnent eller köpt biljett blir informerad. Den senaste informationen hittar du alltid på hemsidans abonnemangssidor och i konsertkalendariet.

Konserthuset öppnar upp igen
Från och med den 12 november kommer vi att kunna öppna Konserthuset för 50 personer i publiken. Vi arbetar nu med att lägga programdetaljerna på plats så att upplevelsen ska bli den bästa och konsertbesöket säkert.

Eftersom publikantalet är så starkt begränsat har vi tyvärr inte möjlighet att erbjuda er abonnenter plats på de stolar ni köpt, därför kommer höstens abonnemang att återlösas. När de 50 biljetterna släpps till försäljning erbjuds ni så klart online-förtur via er webbprofil, med start den 6 november kl 11 (ordinarie biljettsläpp 7 november kl 11.00). Biljettsläppet gäller samtliga konserter året ut.

Välkommen att dyka ned i det färdiga konsertutbudet den 4 november!

Otroliga Onsdagar

I abonnemanget Onsdag stort hittar du energiinjektioner i form av Bartók med Bihlmaier, Mahler med Mattei, äventyrliga Hannigan, Nielsens Symfoni nr 2 och mycket mer.

13 konserter
fr. 2650 kr
40% rabatt per konsert
Studenter halva priset

Trevliga torsdagar

I abonnemanget Torsdag stort ingår en mängd fantastiska solister så som virtuosa violinisten Sokolov, världssopranen Stemme och ryske pianoakrobaten Melnikov.

13 konserter
fr. 2650 kr
40% rabatt per konsert
Studenter halva priset

Festliga fredagar

I abonnemanget Fredag stort får du njuta av musik så som Verdis mäktiga Requiem med Rouvali, Tjajkovskijs violinkonsert, Stenhammars andra symfoni och Mahler med Mattei.

13 konserter
fr. 2650 kr
40% rabatt per konsert
Studenter halva priset

Lilla abonnemanget

Det bästa av det mesta i fem konserter med älskade mästerverk och världsledande artister. Perfekt för dig som är nyfiken på klassisk musik eller har många andra saker i livet, här till 20% rabatt.

5 konserter
fr. 1360 kr
20% rabatt per konsert.
Studenter halva priset.

Mellan-abonnemanget

Åtta konserter med stora symfonier och odödliga klassiker som får känslorna att svämma över. Dessutom egen stol i salongen och 30% rabatt per konsert, vad mer kan man begära?

8 konserter
fr. 1900 kr
30% rabatt per konsert.
Studenter halva priset.

Familjeabonnemanget

Hela orkestern spelar för hela familjen! Tre storslagna helgkonserter i Stora salen för musikälskande öron. Pris: från 330 kr

3 konserter
fr. 330 kr
30% rabatt per konsert
Barn halva priset

Nefertiti på Konserthuset

Jazz och gränsöverskridande musik med stjärnor i ett tätt format, i samarbete med jazzklubben Nefertiti. Pris: från 840 kr

4 konserter
fr. 840 kr
30% rabatt per konsert
Studenter halva priset

Pionjär-abonnemanget

För nyfikna! Samtida konstmusik i skön kombination med film, audiovisuella element, konst och drama. Pris: från 750 kr

6 konserter
fr. 750 kr
30% rabatt per konsert
Studenter halva priset

Världen i Konserthuset

Fredagsgroove med traditionell folkmusik, modernt etnosväng och gränslösa kombinationer. Pris: från 560 kr

4 konserter
fr. 560 kr
30% rabatt per konsert
Studenter halva priset

Kammarabonnemanget

Här kommer du riktigt nära den klassiska musiken, internationella artistprofiler och musiker ur Göteborgs Symfoniker. Pris: från 1260 kr

9 konserter
fr. 1260 kr
30% rabatt per konsert
Studenter halva priset

Klassisk kuriosa

Ger dig fantastiska berättelser ur musikhistorien i föreläsningar av Erik Risberg, tidigare pianist i Göteborgs Symfoniker. Pris: från 790 kr

6 föreläsningar
fr. 790 kr
30% rabatt per konsert

Silver-abonnemanget

Du får tillgång till säsongens alla klassiska orkesterkonserter – en mängd höjdpunkter för dig som inte kan vara utan klassisk musik.

25 konserter
fr. 4480 kr
45% rabatt per konsert

Guld-abonnemanget

Här får ett fåtal riktigt hängivna fantaster exklusiv tillgång till säsongens samtliga orkesterkonserter, även de dubblerade!

44 konserter
fr. 7480 kr
50% rabatt per konsert

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!