Götaplatsfoajén Point Clouds: Art of Spectra

Evenemanget har ägt rum. Danskompaniet Art of Spectra dyker upp med kortare performances och pop up-events i huset under kvällen.

Speltid ca: 3 t inkl paus

Evenemanget har ägt rum

Point Clouds ger dig gränslösa och underbart oförutsägbara pop up-inslag som överraskar och utmanar, roar och oroar. Spana efter molnen fulla av upplevelser under Point Music Festival.

Koreografen och regissören Peter Svenzon och danskompaniet Art of Spectra dyker upp med kortare performances och pop up-events i huset under kvällen. I 20 år har Art of Spectra utforskat mångfacetterade uttrycksformer där dans, teater, musik och grafik bildar en hybridteater som är nästan filmisk i sin gestaltning. Se det med egna ögon i trailern för en av kompaniets senaste produktioner.

För att få access till Point Clouds behöver du ett festivalpass eller en biljett till någon av festivalföreställningarna.

Ingår i Point Music Festival

Under Point Music Festival 23-26 maj får hela Göteborgs Konserthus en ny gestaltning. Med ljud, ljus och scenografi skapar vi en stämning där allt kan hända. En atmosfär där musik, dans, performance och andra konstformer möts på helt nya och oväntade sätt, och sveper med sig publiken rakt in i äventyret. Köp det festivalpass som passar dig bäst eller handplocka favoritföreställningarna!

Point Music Festival genomförs med stöd av Stenastiftelsen.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang