Göteborgs Konserthus INSTÄLLT: Att finna hopp när allt känns förgäves

Evenemanget har ägt rum. Föreläsare: Annika Östberg. Evenemanget ersätter det som skulle ha ägt rum den 29 september, köpta biljetter gäller.

Speltid ca: 2 t 30 min inkl paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Atikko AB
350-390 kr

Evenemanget har ägt rum

Arrangören meddelar att föreläsningen med Annika Östberg den 8 april 2021 i Stenhammarsalen tyvärr kommer att ställas in.

Pengarna kommer att sättas tillbaka på det kort ni betalade dem med, det kan ta någon dag innan ni ser pengarna. Har ni köpt dem i vår biljettkassa så vänligen mejla oss på biljett@gso.se så löser vi återbetalningen.

Arrangören informerar:

Efter att ha flyttat fram Annika Östbergs föreläsning ”Att finna hopp när allt känns förgäves” flertalet gånger känner vi att vi inte kan vänta längre – och eftersom pandemin kvarstår har vi helt enkelt anpassat oss.

Många av er har efterfrågat en digital lösning och vi kan nu med glädje meddela att Annikas föreläsning kommer att sändas live den 8 april.

Föreläsningen börjar som planerat kl 18.30, men du kan nu ta del av kvällen oavsett vart du befinner dig.

Du kan säkra din biljett på nytt via länken nedan:www.atikko.se/event

 

Om ni har några frågor är ni såklart alltid varmt välkomna att skriva till kontakt@atikko.se .

Nu ser vi otroligt mycket fram emot den 8 april och att få dela kvällen med er!

Annika Östberg satt i amerikanskt fängelse i 28 år, dömd för mord. Hur börjar man om på nytt, som nästan 60-åring, efter att ha tillbringat halva livet bakom galler?

I sin föreläsning berättar Annika Östberg om fängelsetiden, den tuffa miljön och hierarkierna bland fångarna men även om den vänskap som odlades bland hennes kvinnliga medfångar. 2009 överflyttades hon till Sverige och den 1 maj 2011 blev hon frigiven.

Hur man förlåter sig själv och försonas sig med det förflutna? Under kvällen berättar Annika om hur hon fann hopp och till slut en framtid. Idag är hon författare till två böcker på ämnet om hur man kan gå vidare i livet även om man har gjort felsteg – och som sommarpratare har hennes historia gått rakt in i lyssnarnas hjärtan.

Ta chansen att få höra Annika Östbergs fascinerande föreläsning om vägen tillbaka, om ögonblick som förändrar livet, och om att se en ljus framtid trots ett mörkt förflutet. Detta är en stark, berörande och hoppingivande föreläsning om en unik livshistoria som alla kan dra lärdomar från och låta sig inspireras av.

Varmt välkommen!

Nytt evenemangsdatum

Evenemanget har flyttats igen från den 1 december 2020 till den 8 april 2021 (ursprungsdatum 29 september 2020), köpta biljetter gäller.

Mer info om beslutet att förändra/ställa in/flytta evenemang finns här.

Hälsning från Annika Östberg

Hej alla,

Jag ville bara säga hur ledsen jag är att vi är tvungen att skjuta på detta evenemang än en gång!  Jag har lärt mig att ha tålamod och att böja men inte bryta när förändringens vindar blåser och Corona har ju verkligen svept in som en elak vind. Jag tackar er alla för er tålamod och ser verkligen fram till att få träffa er lite längre fram. 

Till dess ta hand om er själva och varandra. Håll er friska och starka så ses vi till våren. 

Annika

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang