Göteborgs Konserthus BRÄND

Evenemanget har ägt rum. Evenemanget ersätter det som skulle ha ägt rum den 6 april, köpta biljetter gäller.

Speltid ca: 2 t inkl paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Music & Speaking AB presenterar
295 kr

Evenemanget har ägt rum

Evenemanget har flyttats från den 6 april 2021 kl. 19.00 till den 11 november 2021 kl. 19.00 , köpta biljetter gäller. Om du inte kan gå, vänligen kontakta biljett@gso.se senast 11 mars 2021 för hjälp med återköp. (Evenemanget har flyttats från ursprungsdatumet 26 mars 2020)

Hälsning från arrangören:

Rådande restriktioner har drabbat alla arrangörer väldigt hårt, passar inte det nya datumet för dig så kanske ett återköp inte är det enda alternativet?
Evenemangsbiljetter är ofta en uppskattad present, om inte annat så kanske dina planer hinner ändras innan november? Oavsett hur du gör, så är det en varmt uppskattad gest att behålla biljetten.
Vill du hellre göra ett återköp så är det såklart inga problem, följ bara instruktionerna i mailet.

Ser fram emot att ses i november!

Den prisade showen BRÄND är tillbaka – efter över 30 turnéstäder. Föreläsaren & artisten Axel Schylström återkommer nu för sista gången med sin hyllade inspirationsshow BRÄND!

Axel Schylström fick sitt genombrott som artist år 2015, då han slutade på en fjärdeplats i Idol. Därefter har han tävlat flera gånger i Melodifestivalen, släppt en bästsäljande självbiografi, streamats över 10 miljoner gånger på Spotify – och växt till att bli en av Sveriges mest bokade inspirationsföreläsare. Hans populära, egenregisserade show BRÄND är en unik kombination mellan konsert, föreläsning & show.

Föreställningen grundar sig i Axels osannolika livsresa. Som tonåring var han med om en olycka som gjorde honom till en av Sveriges genom tiderna värst brännskadade personer. Axel tvingades till intensiv rehabilitering i över ett års tid, men trots motgångarna lyckades han bara ett fåtal år senare slå igenom som artist.

I BRÄND bjuds publiken på både gripande och tänkvärda reflektioner från livet som brännskadad. Åhörare slungas mellan skratt, gråt, hopp & förtvivlan.

Showens huvudsakliga syfte är att stärka åhörarnas självkänsla och självförtroende – och den lyckas varje gång. ALLA inspireras & underhålls av Axels starka erfarenheter.

De invävda, souliga sångnumren lämnar ingen besviken. Inte heller de visuella effekterna. Utvärderingar från tusentals turnébesökare har gett showen snitt-betyget 4,7 av 5 möjliga. Ett betyg oerhört få live-akter uppnått tidigare.

Välkommen till 2 timmar av skratt, gråt, musik, inspiration & viktiga lärdomar.

 

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter