Göteborgs Konserthus INSTÄLLT: Brinna utan att bränna ut sig

Evenemanget har ägt rum. Föreläsare: Anders Haglund

Speltid ca: 2 t 30 min inkl paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Atikko AB
390-490 kr

Evenemanget har ägt rum

Föreläsningen med Anders Haglund är inställd
Pengarna kommer att sättas tillbaka på det kort ni betalade dem med, det kan ta någon dag innan ni ser pengarna.Har ni köpt dem i vår biljettkassa så vänligen mejla oss på biljett@gso.se så löser vi återbetalningen.

Arrangören informerar även om att Anders Haglunds föreläsning ”Brinna utan att bränna ut sig” istället kommer att äga rum till hösten, på Burgårdens Konferenscenter.
Det nya tillfället är torsdag den 16 september 2021, följ länken nedan om du önskar att säkra din biljett till föreläsningen på nytt:

https://www.atikko.se/event/anders-haglund-brinna-utan-att-branna-16-sep-2021-goteborg-1238/

Vid frågor angående den nya föreläsningen är ni varmt välkomna att höra av er direkt till Atikko på kontakt@atikko.se.

 

Föreläsningen är flyttad från den 23 september 2020 till 11 mars 2021. Köpt biljett gäller för det nya datumet. Arrangören tillåter inga återköp, har ni frågor vänligen kontakta arrangören på  kontakt@atikko.se

Ta del av ingen mindre än Anders Haglunds föreläsning ”Brinna utan att bränna ut sig” – Helt enkelt var ditt bästa jag inifrån och ut. Ta del av frågeställningar som får dig att se världen ur nya perspektiv, till exempel som att lösningen på problemet kanske är problemet i sig?

Det blir en kväll fylld av nytänkande för genuin framgång och livsglädje!

Föreläsningen bjuder på verktyg för dig som vill locka fram mer av din fulla potential, vara gladare och mer tillfreds med livet oavsett omständigheter, uppleva mer harmoni och lugn samt för dig som vill studsa tillbaka lättare från livets motgångar.

Bli inspirerad och få nya insikter när Anders Haglund, framgångscoach och mental rådgivare delar med sig av sina kunskaper inom prestationspsykologi och mentalt välmående.

Varmt välkommen – kom och bli inspirerad!

Om Anders:
Anders Haglund är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare och coacher. Han har jobbat som mental rådgivare åt Olympiska kommittén, Riksidrottsförbundet och som personlig coach åt näringslivets toppar. Framgångscoachen Anders Haglund titulerar sig transformativ framgångscoach. Hans livsförändrande tankar om framgång och livskvalitet har hjälpt tiotusentals människor att göra insikter som lockar fram deras bästa jag, både på jobbet och privat.

Sagt från tidigare åhörare:
”Många av insikterna jag fick under dagen omkullvälte hela min världsbild. På ett enormt positivt sätt, även om det också känns konstigt att världen är på ett sätt när man kommer dit och på ett annat när man går därifrån.”

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter