Göteborgs Konserthus Nytt kapitel för Chapter Two

Fingertoppskänsla och gränslös kärlek till jazz, soul och pop med Nils Landgren och Johan Norberg.

Speltid ca: 2 t inkl paus Scen: Stenhammarsalen
330-410 kr Student 165-205 kr

De rör sig fritt mellan jazz, soul och pop. Allt tar Nils Landgren och Johan Norberg sig an med den fingertoppskänsla som gjort dem till två av Sveriges mest eftersökta musiker. Tillsammans är de Chapter Two, duon som gör varje låt till sin egen.

Var för sig har de lysande karriärer. Trombonisten och sångaren Nils Landgren är med grupperna Funk Unit och 4Wheel Drive en stadig gäst på Europas konserthus och jazzklubbar. Gitarristen och producenten Johan Norberg har ett cv som rymmer så vitt skilda namn som Jonas Knutsson, Eva Dahlgren, Cornelis Vreeswijk, Monica Zetterlund, Sven-Bertil Taube och Svante Thuresson.

Här möts de två i sin gränslösa kärlek till jazzen, soulen och popen. För Chapter Two är allt Musik, musik de sätter sin egen omisskännliga prägel på.

Provlyssna

Medverkande

Chapter Two

Nils Landgren trombon

Johan Norberg gitarr

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
The Groove Extension griper tag
28 nov 19.30

Kraftfullt och mörkt bluesigt med Kjell Jansson, Anders Kjellberg och Björn Cedergren, förstärkta av Bror Gunnar Jansson, Stina Jansson, Tommy Kotter, Vanessa Liftig och Emma Augustsson!

Köp biljetter
Tim Ries på egen hand
6 feb 19.30

Modern jazz med touch av latin och flamenco med supersaxofonisten Tim Ries från New York.

Köp biljetter
Johan Lindström visar vägen
29 maj 19.30

Han är känd från bland annat jazzprojektet Tonbruket. Här står gitarristen Johan Lindström i spetsen för sin egen stjärnspäckade septett, redo att bryta ny terräng.

Köp biljetter