Göteborgs Konserthus Trio på ständig upptäcktsfärd

Evenemanget har ägt rum. I mer än tio år har Daniel Karlsson Trio mejslat fram ett unikt uttryck med botten i 60-talets jazz, soul och pop. Tillsammans bjuder pianisten Daniel Karlsson, basisten Christian Spering och trumslagaren Fredrik Rundqvist på en ständig upptäcktsfärd.

Speltid ca: 2 t inkl paus Scen: Stenhammarsalen
345-425 kr Student 173-213 kr Unga tom 29 år 173-213 kr

Evenemanget har ägt rum

Distinkt egen och extrovert musik. I mer än tio år har Daniel Karlsson Trio mejslat fram ett unikt uttryck med botten i 60-talets jazz, soul och pop. Tillsammans bjuder de tre på en ständig upptäcktsfärd mellan fasta punkter och fria ytor. 

Han är en av fem i Oddjob. I Daniel Karlsson Trio lotsar han sina musiker på ständigt nya färder mellan fasta punkter och fria ytor. Tillsammans bjuder de på distinkt egen och extrovert musik med botten i 60-talets jazz, soul och pop. 

Var för sig hör de tre till Sveriges mest efterfrågade musiker. Pianisten Daniel Karlsson är ett givet val för namn som Nils Landgren, Viktoria Tolstoy och Rigmor Gustafsson. Basisten Christian Spering har hörts regelbundet med Joakim Milder, Jonas Knutsson och Beche Berger medan trumslagaren Fredrik Rundqvist gjort gemensam sak med Palle Danielsson och Bobo Stenson.  

En av Sveriges mest profilerade trior med en aldrig sinande låtskatt att ösa ur. 

Provlyssna

Lär känna Daniel Karlsson Trio.

Måndag 18 mars 2024: Evenemanget slutar ca kl 21.30

Medverkande

Daniel Karlsson Trio

Daniel Karlsson piano, keyboards

Christian Spering kontrabas

Fredrik Rundqvist trummor, slagverk

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang