Göteborgs Konserthus INSTÄLLT: Digital succé och mycket mer

Evenemanget har ägt rum. Föreläsare: Frida Boisen

Speltid ca: 2 t 30 min inkl paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Atikko AB
370-420 kr

Evenemanget har ägt rum

Föreläsningen är inställd.

Arrangören informerar även om att Frida Boisens föreläsning ”Digital succé och mycket mer” istället kommer att äga rum till hösten, på Burgårdens Konferenscenter.
Det nya tillfället är 9 november 2021, följ länken nedan om du önskar att säkra din biljett till föreläsningen på nytt:

https://www.atikko.se/event/frida-boisen-digital-succe-9-nov-2021-goteborg-1248/

Vid frågor angående den nya föreläsningen är ni varmt välkomna att höra av er direkt till Atikko på kontakt@atikko.se.

—————————-
Vill du få koll på virala nycklar och lära dig de senaste tipsen och effektiva metoderna och få genomslag i sociala medier? Och samtidigt får du höra mer om Frida Boisens bakgrund – hon bjuder på många anekdoter, högt och lågt.

Den digitala utvecklingen utmanar oss alla att tänka nytt. Detta känner de flesta till – nu kvarstår bara frågan hur. Just denna frågan besvarar Frida under sin föreläsning.

Häng med på en energifylld, uppdaterad och superinspirerande föreläsning där Bonnierchefen Frida Boisen, världsmästaren i sociala medier, delar med sig av konkreta och supereffektiva tips på hur ni kan boosta era affärer med sociala medier. Här kommer ständigt nya exempel på det bästa innehållet som just nu leder till framgång i den digitala världen. Ta del av vad som faktiskt fungerar, och hur du genom några enkla handgrepp kan få upp din relevansen och briljansen i din storytelling.

Frida Boisen är en av landets mest inflytelserika personer när det gäller opinionsbildning, media och sociala medier. Hon har blivit utsedd till årets nätverkare, världsmästare i sociala medier och en av Sveriges mäktigaste personer. Både här hemma och internationellt är hon en mycket uppskattad föreläsare.

Varmt välkommen till en kväll som inte kunna vara mer aktuell!

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang