Göteborgs Konserthus Inställt: En vild röd ros

Evenemanget har ägt rum. Köpta biljetter betalas tillbaka och abonnenter kompenseras så snart vi vet hur många konserter inom respektive abonnemang som påverkas.

Speltid ca: 1 t inkl paus Scen: Stora salen
160-230 kr Barn 80-115 kr

Evenemanget har ägt rum

Konserten är tyvärr inställd, och skulle ha ersatts av Djurens karneval som tyvärr också är inställd – men sänds live på GSOplay 19 sept kl 15.00, helt gratis!

Vi återkommer så snart vi kan till er som har köpt biljett med detaljinformation om vad som gäller kring till exempel nya datum, byten och kompensation. Generellt gäller att vi återköper alla biljetter till Göteborgs Symfonikers egna arrangemang, enskilda såväl som inom abonnemang.

För abonnemang gäller: Eftersom vi ännu inte vet när vi kommer att få lov att välkomna någon publik in i Konserthuset så avvaktar vi utvecklingen under hösten. Återbetalning sker automatiskt så snart vi vet hur höstsäsongen påverkas, dock senast 15 januari 2021.

Det är högt tryck på biljettkontoret och vi hoppas att ni kan ha överseende med att det kan ta extra lång tid att få svar. Vid frågor, kontakta biljettkontoret: biljett@gso.se, 031-7265300.

Mer info om beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här.

Se livesända konserter på GSOplay!

Missa inte säsongens livesända konserter på GSOplay. Där hittar du också en mängd andra fina konserter, intervjuer och klipp.

Volvo är stolt partner till alla Göteborgs Symfonikers barn- och familjekonserter. 

Medverkande


Frågor? Hör av dig till biljettkontoret