Göteborgs Konserthus Familjekonsert: Tavlor på en utställning

Evenemanget har ägt rum. En målning i musik med Göteborgs Symfoniker, Sara Edwardsson och Ylva Hällen, där konsten och musiken tar oss till platser vi bara kunnat drömma om.

Speltid ca: 45 min ingen paus Scen: Stora salen
215-255 kr Barn 107-127 kr Student 107-127 kr

Evenemanget har ägt rum

På grund av rådande restriktioner kan vi tyvärr bara välkomna en mycket begränsad publik till konserterna i september. Det innebär att samtliga abonnemangsplatser till denna konsert återlöses och pengarna återbetalas. Vi beklagar att det här drabbar er och vi gör allt vi kan för att så snabbt som möjligt komma tillbaka till ett normalläge där ni självklart har era bokade stolar och kan se fram emot en trygg upplevelse tillsammans i Konserthuset.

Följ med på en konstvandring mitt i Stora salen! En målning i musik av kompositörens upplevelse när han såg ett antal fascinerande tavlor på en utställning i St Petersburg 1874.

Nu låter vi Sara Edwardsson och Ylva Hällen guida oss genom konst och musik. Men hur såg egentligen tavlorna ut? I flera fall är det Ylva och publiken som bestämmer det… En konsert där flera konstverk skapas framför ögonen på dig medan du lyssnar på vår färgstarka orkester.

Sara Edwardsson och Ylva Hällén står rygg mot rygg och skrattar. Foto Peter Hagström

Provlyssna

Volvo är stolt partner till alla Göteborgs Symfonikers barn- och familjekonserter. 

Program

Musorgskij Tavlor på en utställning (ork. Goehr) 25 min

Medverkande


Gudrun Dahlkvist dirigent

Ylva Hällen presentatör

Sara Edwardsson presentatör

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Läs mer i bloggen

20 september 2021 Att producera Tavlor på en utställning

Det är lite tjusningen med det här jobbet. Vi har ett mål; en tavla måste bli klar. Vi kan skönja konturerna men kan ännu inte se hela bilden.