Göteborgs Konserthus Familjekonsert: Familjens Juljubel

Mys, glädje och bjällerklang! En stämningsfull och glittrig julkonsert med Göteborgs Symfonikers Brassensemble, Vokalensemble och Göteborgs Nya Flickkör i storslagna Stora salen.

Speltid ca: 1 t Scen: Stora salen
190-260 kr Barn 95-130 kr

Med Familjens Juljubel blir det lika delar mys, glädje och bjällerklang. Precis som värmen från den sprakande brasan sätter musiken ung som gammal i skön julstämning. Det bjuds på allt från Bach till slädfärder i en stämningsfull och glittrig julkonsert med Göteborgs Symfonikers Brassensemble, Vokalensemble och Göteborgs Nya Flickkör i storslagna Stora salen.

Alla är välkomna att lyssna på våra vackert inslagna ljudpaket som varar ända till påska! Presentatör: Måns Pär Fogelberg.

Provlyssna

Lär känna musiken.

Titta in i Göteborgs Konserthus

Program

J S Bach Brandenburgkonsert nr 3 7 min

Trad. Deck The Halls 2 min

Sandström Det är en ros ursprungen 2 min

Moraeus Koppången 4 min

Trad. Ding dong! Merrily on high 2 min

Trad. Kalle klockan tre 10 min

Wade Dagen är kommen 4 min

Anderson Slädfärden 3 min

Nordqvist Jul, jul strålande jul 3 min

Adam O, helga natt 4 min

Medverkande

Göteborgs Symfonikers brassensemble

Göteborgs Symfonikers Vokalensemble består av tolv skickliga, hängivna och yrkesverksamma sångare som kommer att utgöra en aktiv kärna i Göteborgs Symfoniska Kör med ambitionen att utforska körsångens konstnärliga möjligheter. Förutom verksamheten med Göteborgs Symfoniska Kör som ger ett flertal konserter med Göteborgs Symfoniker varje säsong framträder ensemblen också på egen hand med varierade program som visar dess bredd och mångsidighet.

Göteborgs Nya Flickkör kör

Måns Pär Fogelberg presentatör

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Julkonsert: Händels Messias
15 dec 19.30

Hälsa julen välkommen med magnifika Messias! Garanterat storslagen julstämning med Göteborgs Symfoniker, Göteborgs Symfoniska Kör, sångsolisterna Camilla Tilling, Ann Hallenberg, Erik Grötvedt och Fredrik Zetterström, samt dirigent Graham Ross.

Utsålt!
Utsålt!
Helen Sjöholm & Anna Stadling – Snö & marschaller
18 dec 16.00

Arrangör: All Things Live | Efter snart 40 år av vänskap och musikaliska möten har Helen Sjöholm och Anna Stadling samlat på sig de sånger som de älskat och levt med alla jular.

Köp biljetter