Götaplatsfoajén Inställt: Fikastråket

Evenemanget har ägt rum. Köpta biljetter kommer att betalas tillbaka.

Speltid ca: 1 t inkl paus Scen: Götaplatsfoajén
200 kr

Evenemanget har ägt rum

Konserten är tyvärr inställd. Vi återkommer så snart vi kan till er som köpt biljett med information om vad som gäller kring till exempel nya konsertdatum, byten och kompensation. Generellt gäller att vi återköper alla biljetter till Göteborgs Symfonikers egna arrangemang, enskilda såväl som inom abonnemang. 

Det är högt tryck på biljettkontoret och vi hoppas att ni kan ha överseende med att det kan ta extra lång tid att få svar. Vid frågor, kontakta biljettkontoret: biljett@gso.se, 031-7265300.

Mer info om beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här.

Se livesända konserter på GSOplay

Missa inte säsongens livesända konserter på GSOplay. Där hittar du också en mängd andra fina konserter, intervjuer och klipp.

———————————————————–

Fikastråket bjuder på kaffe, macka och ljuv kammarmusik med musiker ur Göteborgs Symfoniker, ett samarbete med Göteborgs Symfonikers Vänner. En perfekt lördagsförmiddag med klassisk musik i avspänt sällskap.

Kaffe och räksmörgås ingår i priset.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter