Göteborgs Konserthus Gunhild Carling & Tomas von Brömssen Gladjazz Varité med Carling Family

Evenemanget har ägt rum. Gladjazz, Varité och komik i en fantastisk mix!

Speltid ca: 2 t inkl paus Scen: Stora Salen Arrangör: Carling Family
395 kr

Evenemanget har ägt rum

Gunhild Carling, Tomas von Brömssen & Carling Family Show

Vaccinationsbevis

Denna konsert är begränsad till 500 deltagare och kommer genomföras som planerat och enligt tidigare rutiner med kontroll av vaccinbevis.

Vi vill påminna dig som har en bokad biljett hos oss att förbereda ditt vaccinationsbevis i god tid inför ditt besök. Våra publikvärdar hjälper dig att skanna beviset i samband med att du kommer till våra entréer. Sedan välkomnas du precis som vanligt. Kom ihåg ID, biljett och att komma i god tid då inpassering kan ta längre tid än vanligt.
Läs mer om hur du beställer ditt vaccinationsbevis på Covidbevis

 

Gladjazz, Varité och komik i en fantastisk mix. Komikern, skådespelaren och jazzklarinettisten Tomas von Brömssen, som underhållit Sverige med bejublade föreställningar och prisbelönta filmer, möter showdrottningen Gunhild Carling, hemkommen från USA för denna show. Tillsammans med de världsberömda varittéartisterna Max, Ulf och Nanna Carling och hela Carling Family kommer detta bli en oförglömlig och unik kväll.

Under pandemin har Gunhild Carling varit fast i Kalifornien, där det i princip rått utegångsförbud, men yrvädret Gunhild har inte varit rådlös. Hon har gjort stor succé genom att spela konserter från sitt hem med sina barn nått en miljonpublik på internet.
Mamma Aina, syskonen Max, Ulf, Gerd och barnbarnen Nanna, Petronella, Linnea och Herman har samtidigt svarat upp med att ge bejublade konserter från Sverige. Nu möts äntligen hela familjen för att visa upp sitt nya breda register av konster och låtar, tillsammans med jazz- och cirkusälskaren Tomas von Brömssen.
Det var den världsbrömde promotorn Bo Jonsson, som kom med idén att de humoristiska Göteborgsfödda, bröderna Max och Ulf borde samarbeta med Thomas von Brömssen i ett musikalisk spexnummer. Den festliga kemin infann sig direkt mellan Carlings och von Brömssen, och resultatet har blivit en skrattfest som sent kommer glömmas.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter