Göteborgs Konserthus Handelsspexet – Margaret Thatcher

Evenemanget har ägt rum.

Speltid ca: 3 t inkl paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Handelsspexet
200 kr

Evenemanget har ägt rum

Margaret Thatcher är den nya borgmästaren i Lilla London efter att ha besegrat den tidigare borgmästaren, Allan i hamnen, i ett nervkittlande val.

Trots brist på politisk erfarenhet börjar Thatcher tillsammans med sina anhängare direkt att göra drastiska förändringar i Lilla London. På andra sidan älven sitter Hisingens Republikanska Armé, HRA, och upprör sig över stadens utveckling. Med sin mystiska ledare i spetsen sätter de nu sin plan i verket. En gång för alla ska de krossa etablissemanget och frita Hisingen från Lilla Londons giriga klor.

Traditionsenligt handlar ett studentspex om en avliden och uppmärksammad person och i år kretsar berättelsen kring Storbritanniens första kvinnliga premiärminister, järnladyn, Margaret Thatcher. Handelsspexet är baserat på Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet och föreningen har fört traditionen med studentspex vidare sedan 1961. 60-årsjubileet markeras med en föreställning om, Göteborg, Lilla London, och som vanligt utlovas en studentikos afton, fylld av sång och teater!

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret