Göteborgs Konserthus Handelsspexet – Margaret Thatcher

Evenemanget har ägt rum.

Speltid ca: 3 t inkl paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Handelsspexet
200 kr

Evenemanget har ägt rum

Margaret Thatcher är den nya borgmästaren i Lilla London efter att ha besegrat den tidigare borgmästaren, Allan i hamnen, i ett nervkittlande val.

Trots brist på politisk erfarenhet börjar Thatcher tillsammans med sina anhängare direkt att göra drastiska förändringar i Lilla London. På andra sidan älven sitter Hisingens Republikanska Armé, HRA, och upprör sig över stadens utveckling. Med sin mystiska ledare i spetsen sätter de nu sin plan i verket. En gång för alla ska de krossa etablissemanget och frita Hisingen från Lilla Londons giriga klor.

Traditionsenligt handlar ett studentspex om en avliden och uppmärksammad person och i år kretsar berättelsen kring Storbritanniens första kvinnliga premiärminister, järnladyn, Margaret Thatcher. Handelsspexet är baserat på Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet och föreningen har fört traditionen med studentspex vidare sedan 1961. 60-årsjubileet markeras med en föreställning om, Göteborg, Lilla London, och som vanligt utlovas en studentikos afton, fylld av sång och teater!

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang