Göteborgs Konserthus INSTÄLLT: Till minnet av våra älskade

Evenemanget har ägt rum. Köpta biljetter kommer att betalas tillbaka och abonnenter att kompenseras så snart vi vet hur många konserter inom respektive abonnemang som påverkas.

Speltid ca: 2 t 15 min inkl paus Scen: Stora salen
330-490 kr Student 165-245 kr

Evenemanget har ägt rum

Denna konsert är tyvärr inställd. Köpta biljetter kommer att betalas tillbaka och abonnenter att kompenseras så snart vi vet hur många konserter inom respektive abonnemang som påverkas. Den omfattande hanteringen kan ta tid, men alla biljettköpare kommer att kontaktas via mail. Tack på förhand för förståelse och tålamod. Vid frågor, kontakta vårt biljettkontor: biljett@gso.se, 031-7265300.
Mer info om beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här.

Barbara Hannigan bäddar in sorgearbete med en manifestation i fredens tecken – alltsammans framfört av Göteborgs Symfoniker, Veronika Eberle, Göteborgs Symfoniska Kör och sångsolister.

Alban Bergs gripande violinkonsert tillägnades ”en ängel”, en ung människa som spred ljus under sitt korta liv. Så är det med människor vi minns och saknar: minnet lever kvar. Och det vårdas i dödsmässan som i Mozarts version är både inkännande och kraftgivande.

Barbara Hannigan, Symfonikernas förste gästdirigent, bäddar i denna konsert in sorgearbetet med Schönbergs manifestation i fredens tecken – en vädjan som också lyser igenom i Veronika Eberles violinstämma.

Introduktion till konserten

Kostnadsfri introduktion i Stora salen en timme före konsertstart med musiker ur Symfonikerna.

ProgramPaus 25 min


Medverkande

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Läs mer i bloggen

19 april 2019 Med nyfikenhet och förväntan

Jag är otroligt tacksam att vi funnit varandra… jag och musiken.

Läs mer i konsertmagasinet

Nr 1 2019-2020 En karismatisk ledartrio

Symfonikernas dirigenter svarar på våra frågor

Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang