En man, henry Rollins, står mot en gråaktig vägg En man, henry Rollins, står mot en gråaktig vägg

Göteborgs Konserthus Henry Rollins – Good to See You 2023

Evenemanget har ägt rum. En elektrisk blandning av humor, provokation, politik och personliga betraktelser som han gjort till sitt signum.

Speltid ca: 2 t 30 min ingen paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Luger
375 kr

Evenemanget har ägt rum

I showen ’Good To See You 2023’ kommer vi att få höra Henry Rollins avhandla den extremt märkliga värld vi levt i under pandemin – allt levererat med den elektriska blandning av humor, provokation, politik och personliga betraktelser som han gjort till sitt signum.

 

Om man kan urskilja en röd tråd i Henry Rollins sällsynt rika karriär så är det hans intensiva jakt på sanning. Oavsett om det var som sångare i legendariska punkbandet Black Flag, skådespelare, författare, debattör eller spoken word-artist så har arbetshästen Henry Rollins alltid behållit sin hunger att avslöja skitsnack i vilken form det än kommer. Idag är det kanske som spoken word-artist vi känner honom bäst, och det är i egenskap av det som han kommer till Sverige för att göra tre framträdanden – 26 februari på Stenhammarsalen i Göteborg, 27 februari på Göta Lejon i Stockholm och 28 februari på Palladium i Malmö. Biljettsläpp torsdag 3 november klockan 10.00.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang