Göteborgs Konserthus Herkules – Gud enough

Evenemanget har ägt rum.

Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Medicinska Spexarcorpsen
200 kr Student 120 kr

Evenemanget har ägt rum

Året var… för länge sedan, men redan då var kroppshetsen stark, och bekräftelsebehovet stort. Kroppsbyggaren Herkules har länge kämpat för sin fars gunst, och nu äntligen ska han få bli Gud, bara det sista stordådet går vägen! Och så kanske han kan lyckas charmera en kvinna på köpet, det hade ju varit grant.

Men vem står där och svettas i bakgrunden, avundsjuk som få? Och är det verkligen en naturlig muskelhypertrofi Herkules har, eller har hans fysiologi fått hjälp på vägen? Vem bryr sig, så länge man är snygg och rik kan ju inget gå fel. Bara haters som inte jobbar på sin egen image som har mage att klaga. Ingen brud kan ju tacka nej till en halvgud med kropp som en hel Gud!

Se hur de åmar sig på scen i årets Medicinarspex Herkules – Gud enough, och insup atmosfären som redan de gamla grekerna kom att kalla gudomlig!

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter